Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wilshere älskar att vara tillbaka i Arsenal.

Wilsheres mål - att spela fotboll igen

tor 14 okt 2021 kl 16:46

Han hjälper till och coachar Arsenals ungdomar. Men Jack Wilshere har tydliga andra fokusmål just nu. - Jag känner att jag har mycket kvar och ge och det är därför jag inte vill avsluta min spelarkarriär nu, säger han.

Det har varit stort fokus på Jack Wilshere under det här landslagsuppehållet. Förra veckan berättade Arsenal att 29-åringen tränar med klubben - och att man hjälper honom med sina tränarutveckling.
När U21-laget lirade i Papa John's Trophy häromdagen fanns Wilshere med på läktaren på Rodney Parade i Newport.
Men målet just nu är inte att bli tränare.
Det är att komma tillbaka och spela.
- Jag vill fortfarande spela. Jag vill inte vara tränare just nu. Kanske i framtiden. Jag gör mina tränarkursen där och de hjälper mig med det och jag hjälper dem med akademikillarna, säger han till Sky.
- Jag tycker att det är kul och absolut något för framtiden.

Han säger också att han njuter av att vara tillbaka i Arsenal igen.
- Jag älskar det. Det är verkligen kul att vara tillbaka och se gamla polare som jag spenderat mycket tid med. Men också att vara tillbaka och få träna med bra spelare som hjälper mig att ta mig tillbaka.
- Det har varit fantastiskt och alla har varit fantastiska, från tränaren till kocken. Alla har välkomnat mig. Jag har tränat med dem ett par gånger och att få se sättet han tränar och hur han vill att laget ska spela är bra. Framtiden ser bra ut

Hur är formen?
- Fitnessmässigt gör jag framsteg. Jag har ju tränat på egen hand ett tag och det kan bara ta dig till en viss nivå. Sen är det annan träning som man behöver göra för att kunna spela matcher. Jag kommer att vara där till januari och det är inga nyheter när det gäller någon ny klubb. Förhoppningsvis dyker något upp i januari. Jag känner att jag har mycket kvar att ge och det är därför jag inte vill sluta spela nu och bli tränare.

Finns det någon chans att få se dig i en Arsenaltröja igen?
- Jag tror inte det. Träningströjan är tillräckligt för mig just nu.