Medlemmar: 8781 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hur går det för dig i Fantasy Premier League?

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

fre 1 apr 2022 kl 10:08

Mars har passerat och därmed är det dags att summera den gångna månadens Fantasy Premier League.

Arsenal hade åter en fin månad resultatmässigt, nio av tolv möjliga poäng in på kontot, endast Liverpool blev åter för svåra. Men en positiv känsla följer med laget när vi gå in i den sista delen av säsongen.

I Arsenal Swedens fantasyliga fortsatte det oundvikliga förfallet för mitt ”stolta ” Jönsoborgs AIS, ordet sjunker som en sten till botten passar bra gällande mitt fantasy-deltagande.

Betydligt bättre än så gick det för Hampus Steenberg och hans Havstenshult IF kom kammade in 301 poäng under mars månad, näst bäst gick det för Linus Ekendahl och Blendyboys som fick ihop 296 poäng. På tredjeplatsen kom Joar Hansen med Arsenal Legionnaires med 294 poäng.

I totalen så hittar vi Joel Frisks Stöpen FC i topp med 2078 poäng, på andra plats Niklas Norberg med Sunior BK på 2040 poäng och som trea, Anton Wester med FC Antz1lla med 2026 inspelade poäng.

I toppen av spelarnas poängliga så ligger Liverpools Mo Salah väntat i topp, att över 60% av alla spelare har med honom i laget känns som en självklarhet. På andra plats har vi lagkamraten Trent Alexander-Arnold som fortsätter tjäna in poäng från sin ytterbacksplats. Trea är Son från Spörs.

Stor lycka till i april med poängplockandet, nu börjar upploppet!