Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Saka är fortsatt i topp i fantasyn.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

tor 5 maj 2022 kl 18:00

Vi är inne i maj månad och därmed är det dags att summera april månads Fantasy Premier League.

April månad bjöd på ömsom vin och ömsom vatten för våra kära Gunners, först förlorade vi tre matcher i rad som vi ändå måste varit relativt självsäkra inför, för att sedan vinna tre tuffa matcher i rad, att slå Chelsea, United och West Ham på rad snackar man inte bort. Nu vet vi att vi har minst spel i Europa League nästa säsong, fantastiskt bara det!

För mitt stolta Jönsoborgs AIS fortsatte det kompletta förfallet, glansdagarna när man var topp fem efter första omgången är långt borta. I april månad så kom vi på 191:a plats, dags att börja leta ny tränare kan man känna med den trenden.

Otroligt mycket bättre gick det i april för Henrik Djurbergs henriks lag som fick ihop 371 poäng, på andraplats kom Mats Saaris lag KringelMatte F.C med 368 poäng, som trea har vi Ulf Dejeheds Brukspôjkera med 357 poäng.

I totalen så har vi Brukspôjkera i topp med 2352 poäng. Som två har vi Nicklas Anderssons SambaZamboni med 2345 poäng. På tredjeplatsen har vi Victor Swiateks Saka Punch FC med 2337 poäng.

Det skiljer 18 poäng mellan dom fem första i totalen och det är många poäng kvar att tjäna in!

I spelarnas poängliga så har vi åter Liverpools Mo Salah i topp, ännu en säsong för egyptiern där han nästintill dominerar poängmässigt. Som tvåa har vi Son och som trea finns Salahs lagkamrat Trent Alexander-Arnold.

I Arsenals interna poängliga så har vi inte så oväntat Starboy Bukayo Saka i topp, bakom han kommer succé-värvningen Arron Ramsdale på andraplatsen och som trea har vi klippan Gabriel Magalhães.

Nu är vi definitivt inne på upploppet, det finns mycket poäng att tjäna in, för att citera Babben, allt kan hända och allt kan vända!

Lycka till i sista omgångarna!