Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Martinelli siktar på många fler år i Arsenal.

Martinelli: "Jag vill stanna i klubben"

ons 2 nov 2022 kl 20:44

Arsenal lär inte ha några större problem med att få Gabriel Martinelli att förlänga kontraktet. Så här sa brassen idag: - Det här är min klubb. Jag älskar att vara här och vill stanna.

Förvisso har Gabriel Martinelli ett par år kvar på sitt nuvarande kontrakt - men klubben vill gärna knyta upp 21-åringen på ett längre avtal.
Känslan efter dagens presskonferens inför Europa League-mötet med Zürich är att det inte kommer att bli några större problem.
Så här kommenterade yttern läget:
- Jag trivs väldigt bra i Arsenal. Jag har sagt det många gånger, det här är min klubb, jag älskar att vara här, jag älskar staden och klubben. Jag älskar allt med Arsenal. Jag vill stanna och jag trivs väldigt bra. Jag behöver bara en penna.

Martinelli har kontrakt med Arsenal till sommaren 2024, men det finns en option som klubben kan utnyttja på ytterligare ett år. När han fick frågan om kontraktsfrågan kunde bli ett störningsmoment sa han:
- Jag bryr mig inte. Jag vill stanna. Jag vill göra mål i nästa match och spela bra för att hjälpa mina lagkamrater att vinna matchen. När jag fick reda på att Arsenal ville köpa mig var det bästa dagen i mitt liv. Alla spelare som har chansen att få spela för Arsenal kommer vilja göra sitt bästa och spela den bästa fotbollen de kan.

Martinelli har gjort 23 mål på de 101 matcherna han spelat för klubben.