Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Gabriel

Partey borta månaden ut

Lars Lundstedt – lör 7 aug 2021 kl 16:28

Arsenal har meddelat att Thomas Partey blir borta i tre veckor ytterligare, och att även Eddie Nketiah har en vristskada.

5
Bild för Silly-season

Gabriel nära Valencia

Det har spekulerats en del i att Gabriel ska vara på väg bort och att Valencia skulle vara tilltänkt destination. Nu intensifieras dessa rykten och The Mirror påstår att en övergång ska vara nära och att transfersumman ska vara tio miljoner pund.

Om detta är sant torde det också tyda på att Calum Chambers blir kvar i Arsenal.

Försvarskris inför cupfinalen

Jocke Lander – ons 24 maj 2017 kl 14:51

På lördag är det cupfinal mot Chelsea. Då riskerar Arsenal att få spela utan Laurent Koscielny, Shkodran Mustafi och Gabriel.

3

"Gabriel ska kunna spela på lördag"

Jocke Lander – fre 2 dec 2016 kl 14:55

Gabriel har haft en jobbig vecka. Flera av spelarna som dog i den tragiska flygplanskraschen i Sydamerika var hans vänner. Men Arsene Wenger tror att han ska vara redo att möta West Ham på lördag.

4

Giroud tveksam - Ramsey inte tillbaka

Jocke Lander – fre 16 sep 2016 kl 14:20

Från Paris till Hull. På lördag möter Arsenal nykomlingen i Premier League. Det kommer ske utan Aaron Ramsey som inte är tillbaka. Och det finns frågetecken för Olivier Giroud.

6

Ingen Koscielny i ligapremiären

Jocke Lander – fre 12 aug 2016 kl 10:51

Arsenal har sedan innan Mertesacker och Gabriel skadade. Idag på presskonferensen meddelade Arsene Wenger att Laurent Koscielny inte är i speldugligt skick och fransmannen kommer inte heller lira premiären mot Liverpool på söndag.

15

Sidor