Medlemmar: 4235 st.
Visa menyn

Sillyseason-bloggen

Här samlar vi alla blogginlägg om Silly season

Conte uppges vilja ha Ox

Silly-season – fre 28 jul 2017 kl 15:03

The Sun rapporterar att Chelseas tränare Antonio Conte uppges vara intresserad av att köpa Alexander Oxlade-Chamberlain och Ross Barkley i ett försök att öka antalet "homegrown"-spelare i truppen. Oxens kontrakt går in på sitt sista år och uppges inte vara nöjd med det senaste kontraktförslaget från Arsenal.

Läs mer

Alexis - sjuk eller strejk?

Silly-season – fre 28 jul 2017 kl 13:07

The Guardian rapporterar idag att Alexis återkomst till klubben på söndag är tveksam då anfallaren dragit på sig ett virus. 28-åringen befinner sig fortfarande utomlands och det är hans personal som kontaktat klubben för att meddela att han är sjuk. Han publicerade ett foto på sitt instagram-konto tidigare idag med bildtexten "enfermo" och "sick".

Läs mer

PSG inte längre intresserade av Alexis

Silly-season – ons 26 jul 2017 kl 17:09

Det svänger snabbt i sillyvärlden och vi har garanterat inte hört det sista gällande Alexis Sanchez och vilken klubb han kommer spela för nästa säsong. Så gott som alla toppklubbar i Europa har någon gång under sommaren ryktas om varit efter Alexis men kanske har PSG varit den klubben det har ryktats mest om som chilenarens nästa klubb. Nu verkar det dock som att Parisklubben gett upp, eller helt enkelt inte är intresserade längre. 

Läs mer

Wilshere vill stanna i London

Silly-season – ons 26 jul 2017 kl 11:33

Jack Wilshere är en av spelarna som ser ut att lämna Arsenal i sommar och enligt Independent har mittfältaren nu fattat ett beslut - nämligen att han vill stanna i närheten London.

Läs mer

Lemar-affär nära?

Silly-season – tis 25 jul 2017 kl 16:11

Det börjar ryktas allt mer om att en övergång för Thomas Lemar från Monaco ska vara nära. Nu påstår The Sun att affären är i det närmaste klar, och att den ska landa på 45 miljoner pund. Arsenal och Lemar ska vara överens om det personliga kontraktet sedan tidigare och nu ska alltså även Monaco och Arsenal vara överens.

/ Lars Lundstedt

Läs mer

Sanchez villig att gå ned i lön för Manchester City

Silly-season – tis 25 jul 2017 kl 08:34

Det verkar inte som om vi kommer att slippa alla rykten till Alexis Sanchéz än på ett bra tag. Idag rapporterar Independent att Chilenaren är villig att acceptera ett erbjudande under de 300 000 pund/veckan som Arsenal erbjuder för att lösa sin situation under sommaren. Bayern, PSG och Juventus har alla rapporterats intresserade av hans signatur, men han själv sägs föredra Manchester City och Pep Guardiola.

Läs mer

Elneny på väg till Galatasaray?

Silly-season – mån 24 jul 2017 kl 22:49

Förra veckan ryktades det om att Mohamed Elneny tackat nej till en flytt till Leicester, nu verkar det som att han kan vara på väg till Turkiet. Enligt Express , som hänvisar till turkiska Fotospor, har Galatasaray kontaktat Arsenal för att se om egyptsiern är till salu.

Läs mer

Wenger: Giroud stannar i Arsenal

Silly-season – mån 24 jul 2017 kl 10:12

Ryktena kring Olivier Giroud har varit många i sommar och tog än mer fart i och med att Arsenal värvade Alexandre Lacazette. Enligt Mirror säger Wenger nu att Giroud kommer stanna kvar i klubben. Wenger säger bland annat att Giroud ser fram emot konkurrensen och är redo att slåss för sin plats.

Läs mer

Sidor