Frimpong skadade ögat mot Aston Villa.

Rapport om utlånade spelare

mån 23 jan 2012 kl 18:50

Arsenal har just nu fjorton spelare på lån till andra klubbar. Här följer en rapport om hur det gått för dem i den senaste spelade omgången.

Wellington Silva (Alcoyano): Wellington började på bänken för Alcoyano men byttes in i andra halvlek. Anfallaren noterades för ett mål i sin debut för klubben som han kom till så sent som i fredags.

Vito Mannone (Hull): Mannone spelade hela matchen och höll nollan när Hull vann borta mot Reading.

Kyle Bartley (Rangers): Kyle Bartley spelade hela matchen när Glasgow Rangers kryssade borta mot Aberdeen i lördags.

Emmanuel Frimpong (Wolves): Frimpong spelade 55 minuter av Wolverhamptons 3-2 förlust mot Aston Villa innan han tvingades utgå med en ögonskada.

Carlos Vela (Real Sociedad): Vela spelade hela matchen när Real Sociedad kördes över av Atletico Madrid på hemmaplan med 4-0.

Henri Lansbury (West Ham): Henri Lansbury spelade andra halvlek av West Hams 2-1 vinst över Nottingham Forest i lördags.

Nicklas Bendtner (Sunderland): Dansken tvingades precis som Frimpong att utgå med en ögonskada. 11 minuter hade då bara gått av Sunderlands 2-0 vinst hemma mot Swansea.

Chuks Aneke (Stevenage): Aneke deltog inte i Stevenages match i helgen på grund av avstängning.

Daniel Boateng (Swindon): Daniel Boateng deltog inte i Swindons match i lördags. Han skrev på ett lånekontrakt med klubben dagen innan matchen.

Sead Hajrovic (Barnet): Sead fick se hela Barnets vinstmatch från bänken i lördags.

Pedro Botelho (Levante): Botelho deltog inte i Levantes mållösa möte med Real Zaragoza.

Joel Campbell (Lorient): I helgen spelades det ingen match i Ligue 1 i Frankrike.

Samuel Galindo (Gimnastic Tarragona): Samuel Galindo deltog inte i Gimnastic Tarragonas 1-0 vinst över Elche.

Denilson (Sao Paulo): Sao Paulo är just nu ”off-season”.