Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger vill ge de unga spelarna en chans.

Arsenal satsar ungt nästa säsong

mån 15 apr 2013 kl 11:39

Uppgifter från England menar att Arsenal kommer ge unga talanger chansen nästa säsong. Samtidigt kommer nya uppgifter om att Arsenal är redo att möta Mario Götzes utköpsklausul.

Den nuvarande säsongen börjar gå mot sitt slut och redan börjar rykten cirkulera om eventuella nyförvärv till nästa säsong. Rykten om storspelare har spekulerats flitigt i pressen det senaste, men några nyförvärv kan trots allt Arsenal hitta i de egna leden. De aktuella spelarna är Serge Gnabry, Hector Bellerin och Gedion Zelalem.

Serge Gnabry ses som en teknisk mittfältare med bra driv i steget och Hector Bellerin har gjort bra ifrån sig från sin högerbacksposition. Den sistnämnde är endast 16 år gammal och jämförs med Cesc Fabregas och Jack Wilshere. Zelelem förväntas göra sin debut i Carling Cup nästa säsong. Talangen uppges även ha tränat med A- truppen nyligen och imponerat. Om de ovan nämnda spelarna kommer ingå i Arsenals A-trupp återstår att se.

Arsene Wenger ska även ha ögonen på Toulouse- mittfältaren Etienne Capoue. Samtidigt är Arsenal på jakt efter en ny målvakt och där nämns Pepe Reina från Liverpool som det hetaste alternativet.

Avslutningsvis uppges Arsenal vara redo att möta Dortmunds krav på stjärnan Mario Götze. 20- åringen har en utköpsklausul på 30 miljoner pund, cirka 312 miljoner kronor. Om någon klubb erbjuder den summan måste Dortmund släppa spelaren. Om Götze själv är intresserad att flytta till London är fortfarande oklart. Arsenal supportrarna kommer med spänning följa utvecklingen i den här historien.