Medlemmar: 8708 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ray är nöjd med Flaminis jobb så här långt.

Ray Parlour hyllar Flamini

mån 14 okt 2013 kl 22:13

Den gamla Arsenal-hjälten Ray Parlour har nyligen uttryck sin beundran för Mathieu Flamini. Engelsmannen menar att 29-åringen är ”mycket viktig” för Arsenals stabilitet.

Det var i somras som Flamini återvände till Arsenal efter att kontraktet med AC Milan löpt ut. Till en början tränade endast fransmannen med Arsenal, men efter ett tag stod det klart att han erbjudits ett kontrakt av Arsene Wenger och klubben. Det är ett drag som varit uppskattat bland fansen och även andra intressenter till Arsenal. Bland annat har Ray Parlour uttryckt sin beundran för Flamini. Den gamla hjälten menar att fransmannen är väldigt nyttig för Arsenals stabilitet.
- Flamini har varit mycket viktig. De gångerna när Arsenal gått framåt de senaste säsongerna har det sett bra ut, men när de väl tappat bollen har det uppstått ett hål på mittfältet. Det utnyttjar bra lag.

Parlour fortsatte därefter sitt resonemang om vilken viktig roll Flamini spelar i Arsenals lag.
- Han befinner sig alltid i de områdena när Arsenal förlorar bollen och försöker vinna den tillbaka. Därefter spelar han bollen snabbt vidare till exempelvis Jack Wilshere och Mesut Özil som kan göra det lilla extra med den.