Medlemmar: 8880 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jack Wilshere bad om ursäkt efter ännu en dålig match mot Brighton.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

mån 5 mar 2018 kl 14:27

Vi lägger ännu en månad bakom oss och så här är läget i Arsenal Swedens Fantasy Premier League.

Vi lämnar en klen Arsenal-månad, både match och resultatmässigt, en seger på tre matcher blev det för våra kära Gunners och det lyft vi hoppades på i och med ankomsten av Aubameyang och Mikhitaryan har uteblivit till stor del, vi är fortfarnde ganska kassa helt enkelt och nu har vi Burnley i hälarna i kampen om den sista Europa League-platsen. Så det går bra nu!

MEN, om vi ska låta bli att vältra oss i våran egen olycka för en stund så har vi ju faktiskt en Fantasy-liga att spela om! Jag har fortsatt med mitt eget bedrövliga facit och har nu ramlat ned till en härlig 254:e plats, så likt Arsenal blir det nog inget Champions League-spel till hösten för mig.

I ligan så ångar LillJonke Midsummers på i toppen som om han inte gjort annat med Jürgen Flopp efter sig, Peaky Blinders är tillbaka på tredjeplatsen efter en månad därifrån. Bäst i februari var annars Marillion Boys som fick ihop 234 poäng under årets kortaste månad, Victorious Secret kom tätt efter på 231 poäng.

Mo Salah fortsätter att göra sina poäng och hänger kvar i toppen bland spelarna, ny tvåa är Harry Kane som klivit upp på andraplatsen, avslutar trippeln gör Kevin De Bruyne. Mahrez som var lite putt efter att inte ha fått lämna Leicester under vinterfönstret är tillbaka i laget och gör poäng igen, så kan vara ett tips i mars månad.

Allt gott vänner och lycka till i ligan!