Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mkhitaryan har varit stark på slutet vilket märks i fantasyn.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

tis 5 mar 2019 kl 12:49

Plötsligt händer det! Arsenal börjar vinna matcher och det mest glamorösa fantasy-lagen av dom alla, Jönsoborgs AIS börjar plocka poäng! Nu är man uppe på en stabil 340:e plats och med nio matcher kvar att ta poäng i så kan allt hända, håll i hatten i toppen säger jag bara!

Februari var en bra månad i Arsenal-ögon sett, nio poäng av tolv möjliga inspelade och då den enda bommen var mot City så måste det anses vara ett gott resultat.

I Arsenal Swedens Fantasy-liga så var det nya namn i toppen under februari månad, Kristian Tuunanens Krilles Goa Gubbar plockade in flest poäng med 344 följd av P-E Ubangamum på andraplatsen med 309 poäng, trea hamnade RobsonGunners på 305 intjänade poäng.

I totalen så är det samma lika som månaden innan, Robin Falk och hans Razz Raketer ligger kvar i topp med 1849 poäng, tvåa är åter ZamboniDriveThruCrew med 1800 poäng. Eintracht Eda innehar tredjeplatsen med 1789 poäng.

Mo Salah som verkar ha stannat av lite i sin poängproduktion är fortfarande den spelare som dragit in mest poäng, men nu har han Raheem Sterling i hasorna och med City-spelarens form i tankarna så är det inte omöjligt att vi får se ett skifte där, han har för övrigt petat ned Eden Hazard till tredjeplatsen, och med Chelseas delvis svajande form så lovar det inte jättegott för Belgaren.

Pierre-Emerick Aubameyang har halkat ned till åttondeplatsen i den totala poängligan, och gabonesen som sviktat lite i målproduktionen på sistone behöver steppa upp poängskörden om han ska hålla Alexandre Lacazette bakom sig. En som tagit ett stort kliv i den interna poängligan är Henrikh Mkhitaryan som nu innehar tredjeplatsen, under dom senaste matcherna har vi fått börja se han kan prestera, det är inget vi har varit otroligt bortskämda med sen han kom från United i januari förra året.
Säsongen börjar närma sig slutet men mycket kan fortfarande hända, blir det Champions League för Arsenal nästa säsong?

Stor lycka med poängen i mars!