Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bernd Leno avancerar i Fantasy Premier League.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

ons 1 maj 2019 kl 16:37

Pust, så får man väl säga i och med att april månad äntligen är över.

Arsenal som inför månaden hade positionerat sig ganska bra inför slutspurten kom ut ur månaden med 6 poäng av 18 möjliga. Nu verkar ju samtliga lag som kämpar om en plats i topp fyra ha samma inställning till en topp fyra-placering som Arsenal har så chansen finns fortfarande men ack vad svårt det ser ut.

I Arsenal Swedens fantasy-liga så fortsatte dom stolta Jönsoborgs AIS att klättra, nu på plats 275, och det får nästan ses som mitt topp fyra!

Bästa fantasy-manager i april var Robert Olofsson och hans RobTheBest som fick ihop hela 376 poäng under månaden som gick, tvåa var En lång Sessegnon på 363 poäng med Arséne Wenger på tredjeplatsen med 349 poäng. Man blir ändå glad att Arséne Wenger verkar förstå att man ska hänga i toppen när säsongen går mot sitt slut.

I totalställningen har det hänt grejer. Vi har en ny ledare! Andreas Olofsson och hans Storsöder FC har tagit över ledartröjan från Robin Falks Razz Raketer, Storsöder FC har kammat in 2323 poäng medans Razz Raketer ligger tätt bakom med 2316 poäng. Det bådar för en rafflande avslutning med bara två omgångar kvar av säsongen! På tredjeplatsen hittar vi Willys Finest på 2271 poäng, men det är tätt i kampen om tredjeplatsen med då det skiljer 11 poäng mellan plats 3-7!

Mo Salah har vaknat till liv och har börjat tjäna in lite poäng ingen i spelarnas poängliga, han befäster sin ledning framför Eden Hazard och Raheem Sterling som delar andraplatsen bakom. Arsenals egen Pierre-Emerick Aubameyang som gått lite trögt i den senare delen av säsongen hittar vi på plats nr 8.

I Arsenals poängliga skuggas Auba inte oväntat av Lacazette som bara ligger 20 poäng bakom gabonesen, det är inte en orimlig poängskillnad att hämta in, men ser man till Arsenals form så kanske det är just de det är. Vi har en nykomling på tredjeplatsen och det är Bernt Leno som har kammat in poäng, inte helt orimligt med tanke på hans spel under säsongen och framförallt den senaste tiden.

Nu ska det bli spännande att se vem som går segrande ur striden om första platsen i Fantasy-ligan, klarar Razz Raketer av att ta tillbaka förstaplatsen? Om två omgångar får vi svaret!