Medlemmar: 4745 st.
Visa menyn

Arsenal Sweden - Podcast

Varje vecka bjuder Arsenal Sweden på en podcast fylld av gäster, listor, heta diskussioner, frågor och mycket annat.

Podcasten har under åren blivit oerhört populär och vi siktar naturligtvis på att bara bli bättre för varje år som går. För senaste nytt om Arsenal Sweden och podcasten är det ett hett tips att följa Arsenal Sweden på både Facebook och Twitter.

Här kan du även ladda ner Arsenal Swedens helt egna podcast i tre olika format.  Man kan ladda ner, prenumerera eller lyssna på den via iTunes antingen i din dator eller i din iPhone. Man kan även använda sig av en tjänst som heter Miro eller Acast. Du får välja precis det sättet som passar dig bäst!

Länk till iTunes

 
Det händer då och då att nyaste avsnittet inte dyker upp i appen Podcaster i iphone eller ipad. Det har visat sig att en av-prenumeration och sedan en ny-prenumeration på podcasten kan hjälpa Podcaster förstå att det finns ett nytt avsnitt. Vi får hoppas att denna buggen kommer fixas ASAP hos Apple så vi slipper dessa problem.

Länk till Acast

Acast - Arsenal Sweden Podcast

Acast är en podcasttjänst där du antingen kan lyssna på den på deras hemsida eller ladda ner deras appar angtingen till iOS eller Android.

Länk till Feedburner

 

Länk till Poddtoppen

Android-guide

Om du har en mobil eller surfplatta med operativsystemet Android finns det många appar för Podcast-lyssnande att välja på. Två populära appar är BeyondPod (gratis) och Pocket Casts (kostar några kronor). Se Google Play för andra alternativ. När du väl har en app kan du via sökfunktionen söka på ”Arsenal Sweden” eller använda feedburner-adressen. Välj subscribe (eller motsvarande) så ser du sedan automatiskt när ett nytt avsnitt finns tillgängligt att ladda ner.

Dator-guide

Om du vill lyssna på datorn och inte har iTunes kan du göra på två sätt:
Du kan lyssna genom den inbyggda spelaren längst ned på denna sida.
Ett annat alternativ är att du klickar på Feedburner-länken ovan och sedan ladda ner det avsnitt du vill lyssna på som mp3-fil. Därefter kan du lyssna på podcasten i önskat program på datorn.

Vi hoppas att du kommer att få stort nöje med podcastlyssnandet.
Ni får gärna kommentera antingen via Miro, iTunes och Acast eller till podcast@arsenal.se