Medlemmar: 7255 st.
Visa menyn

Malin Hägg

Malin Hägg är sedan 2012 skribent på Arsenal.se och blev sommaren 2013 krönikör. Samma sommar blev hon även utnämnd till ny ambassadör i Stockholm. Säsongen 14/15 blev Malin invald i styrelsen.

E-post: malin.hagg@arsenal.se 
Jobbar: Egenföretagare inom översättning, kommunikation, och marknadsföring.
Familj: Föräldrar och lillebror.
Född: 1986 
Moderklubb: FOC Farsta.
Mina intressen: Fotboll, resor och att skriva.
Favoritmat: Grillat.
Den bästa boken jag läst: Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl.
Favoritprogram på TV: Fotboll. Och Supernatural.
Jag tycker om: Arsenal såklart. Dricka öl med vännerna, umgås med familjen, att resa, läsa och skriva. Sånt.
Jag tycker om i smyg: Fernando Torres.
Jag avskyr: Tottenham. Folk som inte kan diskutera.
Jag vill bli: Bättre. 
Favoritfilm: Jag kan verkligen inte välja. Är bra på att se många filmer flera gånger.
Favoritöl: Någon kul lager.
Person jag skulle vilja träffa, nu levande: Arsene Wenger, tror man skulle kunna ha sjukt intressanta samtal.
Person jag skulle vilja träffa, nu avliden: Jag har funderat och funderat och funderat. Och jag vet helt enkelt inte.
Om jag fick 10 miljoner: Skulle jag göra slut på dem alldeles för snabbt. 
Så blev jag Arsenalsupporter:  Jag vet inte exakt hur det blev just Arsenal men jag misstänker att det hade något med Ljungberg att göra när det begav sig. Föll pladask för de rödvita hjältarna och kärleken växer för varje dag. Min flytt till Storbritannien var det som verkligen satte fart på fotbollsintresset och sedan dess finns ingen återvändo. Jag har hela tiden trott att det var min far som var anledningen till min kärlek för Arsenal men, som han berättade för mig innan Arsenal - City på Gunners Pub så höll han tydligen på Liverpool som barn. Men sedan när mitt Arsenalintresse väcktes så tog han sitt förnuft till fånga.
Första Arsenalmatch: Första matchen den sista säsongen på Highbury. Arsenal - Newcastle. 2-0. Kärlek.
Bästa liveminne med Arsenal: Den matchen på Highbury som blev både första och sista. Den var underbar på så många sätt. Dessutom i sällskap med en person som skulle bli min allra bästa vän, första gången jag åkte till London på egen hand. Det var en underbar upplevelse på alla sätt och vis.
Favoritspelare i Arsenal: Någonsin: Thierry Henry. Just nu: Ramsey. Och Özil <3
Min Arsenal-drömelva: Seaman - Sagna, Adams, Campbell, Winterburn - Ljungberg, Vieira, Fabregas, Pires - Bergkamp, Henry. (Jag avskyr drömelvor, jag vill ha fler spelare! Wright, Overmars, Keown...).
Mitt bästa London-tips: Om vi inte pratar om Arsenal så säger jag: åk mycket buss! Det bästa sättet att se London samtidigt som man förflyttar sig. Och besök "the pub with the tree" (Waxy O'Connors) vid Leicester Square.
Det vill jag med Arsenal Sweden: Självklart vill jag att många ska komma på träffarna och upptäcka den fantastiska gemenskapen vi har i Arsenal Sweden och jag tror vi har en väldig potential att växa ännu mer! Sen vill jag självklart specifikt öka antalet tjejer, både på träffarna och i föreningen i stort. Det finns fantastiskt många dedikerade kvinnliga fans men jag vet själv hur svårt det kan vara att ta det där klivet att dyka upp ensam på en träff. Jag vill göra det lite lättare!