Medlemmar: 7167 st.
Visa menyn

Benzemaryktet väckt på nytt

Silly-season
tor 30 jun 2016 kl 14:12

Förra sommarens stora transfersåpa för Arsenal - som i slutändan aldrig ledde till en övergång - rörde Real Madrids Karim Benzema. Nu har spanska El Confidencial slängt in nytt bränsle i den brasan och rapporterar att Arsene Wenger fortfarande är intresserad av anfallsstjärnan och att transfern trots allt kan bli av den här sommaren. 

För att den ska bli verklighet behöver dock Real ha en ersättare på plats för Benzema, och högst upp på önskelistan står Bayern Münchens Robert Lewandowski. Reals president Florentino Pérez har varit intresserad av polacken sedan han gjorde fyra mål mot spanjorena för Dortmund när lagen möttes i semifinalen av Champions League. Om Los Blancos får loss Lewandowski finns det alltså en möjlighet att Benzema går till Arsenal.

Men vi har ju hört det förr...

Källa: El Confidencial 

/Axel Asplund

Kommentarer

Bild för Byarum

Som du skrev, vi har hört det förr och han blir vare sig yngre eller bättre,,, skulle kännas som en konstig värvning...

Bosse

Bild för Anton Ivarsson

Hoppas verkligen att Arsenal köper en väldigt bra anfallare inför säsongen! Vi måste verkligen vinna PL nu! Sista säsongen kanske för Wenger! Satsa då tycker jag och köp en klassanfallare och en bra MB, så vi har chans på titeln i år. Nu är Zlatan väck från radarn så hoppas verkligen på något speciellt!

GO Gunners! 

Go Gunners! 

Bild för Tommy

Jag hoppas också att Arsenal värvar en väldigt bra anfallare men det får inte vara Benzema. Den mannen är fullständigt väck i huvudet och borde inte ges möjlighet att besudla vår fina klubb.

Bild för Brattis

Håller med knekt, känns direkt obehagligt och farligt att ha denne föredetting i laget. Karln kan ställa till med mer skada än nytta. Dessutom tycks han gilla att utpressa medspelare. Nej, ta in en "buffeltyp" till center som får två uppgifter: 1) Att ej vara i offsideläge. 2) "Kötta in" allt som finns inom målområdet i motståndarnas mål. Tack för ordet:)

 

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Sparre

Måste hända något snart när det gäller en forward och en mittback. Övriga s.k topplag ligger före oss. Är det Wenger som inte drar som manager eller är det bara money? 

Bild för Thomas Axh

Varför har Arsenal så svårt att värva bra spelare? Jag menar då de spelare som tex gör 20-30 mål per säsong, Higuain, Lewandowski Lukako eller varför inte Benzema.

Fel gör alla människor och alla är värda en andra chans. Jag tycker det är dags nu att värva en riktigt riktigt bra anfallare, som gör skillnad!

Bra att inte Vardy gick till oss, hans smutsiga spelstil tycker jag inte om!

Heja Arsenal, kom igen nu och köp en klasspelare!

Tomas A.

Bild för Byarum

Svaret är egentligen enkelt, smärtsamt enkelt. Vi är inte riktigt på den nivån att vi kan rekrytera från absoluta toppen. Tyvärr. 

Bosse

Bild för Sparre

Ska vi lägga lök på laxen och få igång en debatt. Säkert många som inte håller med mig men Van Persie är tillgänglig och ta Fabregas samtidigt. Nu blir det väl lite fart innan semestern. 

Bild för Elias

Håller med Bosse vi är tyvärr inte i närheten av vara ett storlag längre, samt att idag är spelare pengakåta som fan, vi kan inte betala dessa skrämmande löner vissa vill ha, blir det ingen klass forward eller en mittback kommer det bli myteri världen över bland arsenal fans, vill inte vara i wengers skor om han inte få till det på tranfermarknaden. Man undrar va det är för problem gubben har, idag kostar fotbolls spelare sjuka pengar ska man ha en bra etablerad forward får du pröjsa 400-500 miljoner, snål gubben lever kvar på tidigt 2000 tal, har gett upp hoppet för länge sen när det gäller vår transferpolicy ut med gubben bara, sista året, sen vill jag inte se han mer på tränarbänken, hans arv håller på att gå upp i rök