Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Arsenal Sweden inför belöningssystem

Ordföranden – ons 29 maj 2013 kl 00:00

För att en förening av Arsenal Swedens storlek ska fungera behövs det ett stort mått av ideellt engagemang. Den dagliga driften sköts visserligen sedan två år av Jocke Lander där några av hans arbetsuppgifter är att bokföra inkomster och utgifter, sköta souvenirshopen, uppdatera hemsidan, ansvara för biljetthanteringen, redaktörskap för Kanonmagasinet, arrangemang av större sammankomster och resor, svara på medlemsmail, hålla kontakt med London och mycket annat. Allt detta sköttes tidigare på kvällar och helger av flera olika personer.

Läs mer

Deja vu

Ordföranden – sön 19 maj 2013 kl 00:00

Han gjorde det igen. Arsene Wenger må stundtals vara frustrerande i sitt sätt att leda Arsenal, men nu står han där igen med fjärdeplatsen säkrad. Han gjorde det igen.

Det målas alltid upp dystopier om vilka konsekvenser det skulle bli om Arsenal missar Champions League-platsen, men tack och lov slipper vi fundera på det nu. Det står visserligen ett relativt ovisst kval i vägen till gruppspelet och jag har inte glömt nervpersen mot Udinese för två år sedan. Det kan vi dock oroa oss för om några månader, och istället passa på att njuta av St Totteringham's Day istället.

Läs mer