Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Som sommaren brukar se ut

Ordföranden – tis 9 jul 2013 kl 12:00

Den börjar kännas igen nu, Silly Season. Eller det är kanske framförallt reaktionerna i Arsenalvärlden som börjar kännas igen. Det har gått från att vi skämtsamt frågar ”När ska Higuain, Rooney och Fellaini presenteras egentligen?” där i juni, via ett mer allvarligt ”Men nog är Higuain klar i och med alla dessa rykten?” för en vecka sedan till det panikslagna ”Vi kommer aldrig mer värva en enda spelare” så här när en tredjedel av juli har gått. Det kan inte bara vara jag som känner igen mönstret.

Läs mer

Information om årsmötet

Ordföranden – ons 3 jul 2013 kl 00:00

Arsenal Swedens årsmöte för säsongen 2013-14 som för föreningen inleddes i måndags kommer att hållas den lördagen 17 augusti i Stockholm. Möteslokal är ännu inte spikad, men vi tittar framförallt på lokaler på Söder i centrala Stockholm. Starttid för mötet är preliminärt satt till klockan 12.00, men kan komma att flyttas till klockan 10.00 om Arsenal spelar sin ligapremiär klockan 13.45. Skulle matchen flyttas till söndagen kommer årsmötet ändå hållas på lördagen.

Läs mer

Arsenal Sweden byter logga

Ordföranden – mån 1 jul 2013 kl 00:00

Den uppmärksamme har säkert noterat att Arsenal Sweden-loggan lyser med sin frånvaro här på Arsenal.se samt på våra konton på de sociala medierna. Förklaringen är enkel – Arsenals jurister har slagit fast att kanonen i vår logga bryter mot upphovsrätten och får därmed inte användas av någon annan än fotbollsklubben.

Läs mer