Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Medlemsresan - så var den

Ordföranden – tor 28 nov 2013 kl 19:41

Var tog de här dagarna vägen?

Arsenal Swedens första medlemsresa för säsongen är över och jag kan konstatera att det på nytt blev en riktigt kul tripp, med många skratt, återseenden av gamla vänner och nya bekantskaper. Och inte nog med det - vi kan också bokföra sex pinnar, stärkt ligaledning och ett mycket gynnsamt läge i Champions League. Vad mer kan man begära?

Läs mer

Babysteg mot att bryta lillebrorskomplex

Ordföranden – mån 11 nov 2013 kl 23:01

Hur många gånger kan man under samma dag le blekt åt samma taskiga fråga?

Jag vet faktiskt inte, för när jag fick frågan ”Hur gick det för Arsenal igår?” för 27: e gången – bara före lunch – slutade jag räkna. Elever på högstadiet kan vara ganska fantasisvaga ibland. Men så är det i den här allvarsamma leken vi kallar supporterskapet. Ibland, sällan, får man ryggdunkar – men dubbelt så ofta är det hånleenden som väntar när vi återgår till vardagen på jobbet eller i skolan. Det är bara att stålsätta sig dagen efter en förlust.

Läs mer

En värdemätare så god som någon

Ordföranden – sön 3 nov 2013 kl 20:25

De tio första omgångarna av Premier League är nu spelade och Arsenal leder ligan med fem poäng. Efter förlusten mot Aston Villa i premiären såg jag inte riktigt den utvecklingen komma om man säger så. Det kan inte någon ha gjort, och visst är det fantastiskt att se laget överraska positivt?

Läs mer