Medlemmar: 4745 st.
Visa menyn

Sebastian

Men jag älskar Koscielny

Sebastian Parkkila – tis 25 feb 2014 kl 12:01

Vem hade trott att Laurent Koscielny, som så sent som 2009 spelade i den franska andradivisionen, skulle komma att bli en av Premier Leagues och Europas främsta mittbackar?

Läs mer

Jag gillar inte Mesut Özil

Sebastian Parkkila – tor 20 feb 2014 kl 18:12

Jag har hittills inte haft nöjet att få träffa mannen Mesut Özil. Men spelaren har irriterat mig i en eskalerande takt sedan han köptes för 42,5 miljoner pund som en färdig världsklasspelare. "Ett geni" och "den bästa 'tian' i världen" är bara ett axplock av de superlativ som Özil har växt upp med. Och nog har alla de där hyllningarna gjort avtryck i Özils egen inställning till fotboll. Sedan hans ungdom har han fått höra hur speciell han är och hur mycket bättre han är än alla andra.

Läs mer

Oviljan att vinna

Sebastian Parkkila – lör 1 feb 2014 kl 12:50

Theo Walcott är som bekant borta resten av säsongen. Aaron Ramsey är borta i minst sex veckor, och kommer att ha svårt att hitta sin form då han återvänder mitt i säsongens intensivaste period av svåra matcher. Flamini är avstängd i fyra matcher och Arteta ser inte ut att vara i gott skick nog för att representera Arsenal. Jack Wilshere dras med skadeproblem igen. Nicklas Bendtner klarar inte – och har aldrig klarat – att prestera över 90 minuter. I sina bästa stunder är han fortfarande inget mer än en "super sub".

Läs mer