Medlemmar: 8862 st.
Visa menyn

It's alive

Malin Hägg
lör 2 aug 2014 kl 13:44
Ja, bloggen alltså, själv har jag varit i allra högsta grad levande under hela sommaren.

På grund av resor, semester och personliga anledningar så har det inte varit så bra fart på den här bloggen under sommaren.

Nu är det dock inte långt kvar innan säsongen drar igång på allvar, så det är väl också dags att få igång bloggen igen. Även semestern är slut och det är tillbaka till jobbet och verkligheten på måndag.

Senare idag drar Emirates Cup igång och det ska bli spännande att se våra nyförvärv. Det är bara två veckor kvar till säsongsstarten, en vecka till Community Shield mot Man City, och det är dags för oss att börja få ihop ett lag. Vi har värvat många nya spelare och det kommer krävas en hel del att få ihop ett samspelat lag. Dessutom saknar vi fortfarande vårt tyska gäng (som fortfarande firar VM-segern). Det saknas fortfarande spelare på ett par positioner men det går inte att undgå att den här säsongen ser spännande ut.

Jag ser också fram att komma igång med matchträffarna igen. Som ny i styrelsen har lokalverksamheten hamnat på mitt bord, och som ambassadör i Stockholm är det såklart någonting som jag brinner för. Därför ska det bli riktigt spännande att prata med ambassadörer i hela Sverige för att hitta nya och roliga sätt att samarbeta på för att locka ännu fler på matchträffarna.

Är du intresserad av att starta upp lokalverksamhet på din ort? Då är det bara att höra av sig till mig eller Joakim Apell så tar vi det därifrån.

Mot en ny och lyckad säsong - både på och utanför planen!