Medlemmar: 8817 st.
Visa menyn

Malin Hägg

En önskan om julefrid

Malin Hägg – mån 23 dec 2013 kl 16:10

Dagen för julafton och jag antar att jag inte är den enda som har huvudet fullt med julförberedelser och klappar. Men det är ändå någonting som gör det lite svårt att fokusera på just det här med julen i år. Varför? Ja, på grund av matchen förstås.

Det är några timmar kvar till avspark och jag gillar inte riktigt den inverkan på min (eventuella) julefrid som Arsenal har i år.

Att säga att jag känner mig stressad är något av en understatement.

Vi har hela tiden vetat att våra möten med Chelsea är viktiga, men den här känns viktigare än någonsin.

Läs mer

Lite smått och gott

Malin Hägg – tor 19 dec 2013 kl 09:41

Nu är jag hemkommen från London igen, och precis som vanligt hinner jag knappt landa här hemma innan jag måste börja planera nästa resa. Då denna resa var lite snabbt ihopkomponerad och huvudsakliga anledningen var att hälsa på vänner tror jag att nästa resa kräver lite mer planering.

Läs mer

En match att glömma

Malin Hägg – sön 15 dec 2013 kl 10:40

Det är alltid svårt att se tillbaka på en match som den mot City och analysera den. Det är så mycket känslor, och ilska, att det är svårt att se på det helt nyktert. Och det kanske inte gör så mycket, det här är ju inte en opartiskt blogg trots allt.

Jag befinner mig i London just nu, i Chelsea-land tyvärr, men i går tog jag tåget i en cirkel runt centrala London och mötte upp med en vän i Camden för att se matchen.

Läs mer

CL-avancemang och musikhjälpen

Malin Hägg – tor 12 dec 2013 kl 10:08

Jaha, hörni. Vad ska vi säga om det här egentligen?

När slutsignalen gick igår var det svårt att känna sig särskilt upprymd, även om resultatet innebar att vi var vidare. Inte som etta i gruppen, på grund av Dortmunds sena ledningsmål och vår egen förlust, utan som grupptvåa. Igen.

Läs mer

En poäng som växer med tiden

Malin Hägg – mån 9 dec 2013 kl 12:50

Jaha. Så en fyrapoängsledning blev en fempoängsledning men inte en sjupoängsledning så den övergripande känslan efter matchen var...jag vet inte riktigt. Besvikelse? Kanske.

Läs mer

Världens gladaste fotbollsspelare

Malin Hägg – lör 7 dec 2013 kl 16:06

Har i dag något så ovanligt som en lördag utan Arsenal och helt tom på andra planer. Så därför har jag skämt bort mig själv genom att inhandla nya skor och en kabinväska inför Londonresan senare i veckan.

En annan fördel med en ledig lördag är att jag kan utnyttja mitt svindyra Viasat-paket som jag har haft väldigt lite nytta av sedan jag blev ambassadör i Stockholm och extremt sällan ser matcherna hemma.

Nyss har jag i alla fall sett Newcastle slå Man U på Old Trafford...och värre saker kan man ju ha för sig en lördag.

Läs mer

Kickstart

Malin Hägg – tor 5 dec 2013 kl 17:11

Man (läs: jag och kanske någon till) brukar säga att det första inlägget är det svåraste och det ligger någonting i det. Man har ju bara en chans att göra ett första intryck, så att säga, så det är nu man ska båda presentera sig och ge ett smakprov på vad man tänker bjuda på här i bloggen. Vi får se hur det går med den biten, men jag är i alla fall tacksam över att Arsenal gör det relativt enkelt för mig genom att vinna matcher - det är mycket roligare att prata vinster än att prata förluster. Omtänksamt av dem!

Läs mer