Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Malin Hägg

Plocka russinen ur kakan från konkurrenterna

Malin Hägg – ons 25 mar 2015 kl 15:03

Landslagsuppehåll.

Detta orimligt tråkiga och onödiga uppehåll när det ska kvalas in till EM. I och med att vi går in i uppehållet med en vinst är det dessutom väldigt tyst från Arsenalhåll. Det har försökt klagas på den andra halvleken mot Newcastle men i och med att vi ändå vann matchen verkar det inte riktigt ta fart.

Sedan var det en tidning som försökte röra upp känslor med rapporter om att Özil setts på en nattklubb i Berlin trots att han inte spelade mot Newcastle på grund av sjukdom. CUE OUTRAGE.

Läs mer

Att ta avsked av gamla spöken

Malin Hägg – tor 12 mar 2015 kl 23:33

Efter en sådan förlösande seger som den mot Manchester United behöver man ta några dagar att samla tankarna innan man kan få ur sig någonting vettigt.

Jag svävar fortfarande på små molna efter måndagskvällen och det går inte att underskatta vad en sådan här seger faktiskt betyder. Inte bara innebär den att vi ska till Wembley, utan det är också en otroligt viktig seger mentalt. Äntligen fick vi sätta punkt för den där nesliga sviten av förluster på Old Trafford.

Läs mer

#shebelongs

Malin Hägg – fre 6 mar 2015 kl 15:07

Inför internationella kvinnodagen på söndag lanserade Women in Football (ett nätverk som representerar över 1200 kvinnor som arbetar inom fotbollsvärlden) i dag en månadslång kampanj som går under namnet #shebelongs. Kampanjens syfte är att lyfta fram kvinnor som är engagerade och involverade inom fotbollen i ett försök att tackla den sexism som, tyvärr, fortfarande frodas inom sporten. 

Läs mer