Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Malin Hägg

Med hjärtat i halsgropen

Malin Hägg – fre 29 aug 2014 kl 12:57

Det satt långt inne men till slut kvalificerade vi oss för Champions League för fantastiska 17:e året i rad. Det är en helt otroligt prestation som jag ibland tycker hamnar i skymundan. Jag menar, vi pratar om det inför varje ny säsong, men det är svårt att riktigt greppa vilket fantastiskt facit vi har när det gäller Champions League-kval. Och Champions League-spel generellt.

Jag vet att jag inte var den enda som satt med hjärtat i halsgropen när Debuchy åkte ut i onsdags, de resterande minutrarna var bland det mest stressande jag upplevt. Ja, sedan FA Cupfinalen då.

Läs mer

Är någon förvånad?

Malin Hägg – tis 26 aug 2014 kl 12:54

Och så har det hänt igen.

En skada på en nyckelspelare som gör att han, enligt de första uppgifterna, kommer att saknas i omkring 3 månader. Av erfarenhet vet vi också att 3 månader inte nödvändigtvis betyder 3 månader. Det kan vara betydligt längre än så.

Självklart är det ett hårt slag. I dagsläget finns ingen lämplig ersättare till Giroud i truppen, så enkelt är det.

Läs mer

Smakstart

Malin Hägg – tis 19 aug 2014 kl 12:01

Så var premiären avklarad och för första gången på många år så vann vi säsongens första match även fast vi väntade lite väl länge med att avgöra.

Läs mer

Dagen D

Malin Hägg – lör 16 aug 2014 kl 10:06

Äntligen är den här. Dagen D. Dagen när allting drar igång igen.

Det är något magiskt med säsongsinledningen, är det inte? Förväntningarna. Drömmarna. 

I dag kan alla vinna ligan. Innan verkligheten har kommit i kapp och innan man bli påmind om sitt egna lags tillkortakommanden.

Alla kan drömma de där timmarna innan första matchen. 

Själv sitter jag på ett hotellrum i Berlin och ska snart packa ihop och ge mig av till flygplatsen. Kan man inte se matchen på plats i London vill man inte missa det näst-bästa: att se med andra Arsenal Sweden-medlemmar. 

Läs mer

It's alive

Malin Hägg – lör 2 aug 2014 kl 13:44
Ja, bloggen alltså, själv har jag varit i allra högsta grad levande under hela sommaren.

På grund av resor, semester och personliga anledningar så har det inte varit så bra fart på den här bloggen under sommaren.

Nu är det dock inte långt kvar innan säsongen drar igång på allvar, så det är väl också dags att få igång bloggen igen. Även semestern är slut och det är tillbaka till jobbet och verkligheten på måndag.

Läs mer