Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Arsenal vill behålla kapten Vermaelen

Silly-season
tis 24 jun 2014 kl 13:12

Arsenal ska enligt den brittiska tidningen Mirror ha tackat nej till ett bud på Thomas Vermaelen värt 6 miljoner pund från Manchester United, Vermalen som fått se sig nedflyttad i ordningen på Emirates värderas enligt rapporter till det dubbla av Arsenal. Uniteds nya tränare Luis Van Gaal ska vara beredd att lägga ett nytt bud men om han är beredd att ge vad Arsenal begär är tveksamt.

Arsenal ska istället vara beredda att erbjuda Belgaren ett nytt kontrakt, Vermaelens nuvarande kontrakt går ut nästa sommar och hurvida Belgaren ska vara intresserad av att förlänga framgår inte av storyn. Arsene Wenger ska enligt Mirror vara tveksam till att sälja direkt till en rival efter den massiva kritik han fick efter försäljningen av Robin Van Persie till Manchester United sommaren 2012.

Källa: Mirror

/Thomas Gustavsson

Kommentarer

Bild för Jimmy Roslund

Ja för det är ju ingen skillnad på att sälja en säkerhetsrisk mot att sälja truppens bästa spelare! Tror inte ett skit på att det är orsaken. Han vill ha mer casch, thats it. & mille pund har vi råd att förlora för att ha honom kvar som back up.