Medlemmar: 4587 st.
Visa menyn

Sillyseason-bloggen

Här samlar vi alla blogginlägg om Silly season

Schneiderlin på Wengers radar

Silly-season – mån 30 jun 2014 kl 13:32

Arsene Wenger har under sin tid i Brasilien i sommar spanat in Southamptons franske mittfältare Morgan Schneiderlin - och nu kan ett bud vara på väg.
24-åringen värderas till runt £20 miljoner.
Men Southampton och nye tränaren Ronald Koeman ska inte vara så sugna på att sälja Schneiderlin - som de gärna ser som ny kapten i klubben i och med att Adam Lallana är på väg till Liverpool.

/Jocke Lander

Källa: Mirror

Läs mer

Arsenal jagar Khedira

Silly-season – mån 30 jun 2014 kl 11:16

Arsenal ska vara intresserat av att köpa loss Real Madrids tyske mittfältare Sami Khedira. Prislappen ska ligga på runt £23 miljoner. Enligt The Sun så tror Arsene Wenger att en värvning av Khedira kan få ut det bästa av Mesut Özil.

/Jocke Lander

Källa: The Sun

Läs mer

Fransk landslagsman till Arsenal?

Silly-season – sön 29 jun 2014 kl 16:21

Videoklipp och bilder på Arsene Wengers bollkonster har de senaste dagarna florerat vilt i diverse medier. Samma medier har kopplat ihop flera spelare med Arsenal. Senast idag har QPR-spelaren Loic Remy, ännu en gång, kopplats ihop med Arsenal. Remy ska ha önskat att få röra på sig och Arsenal söker en anfallare. QPR-managern Harry Rednapp har sedan tidigare sagt att Remy har en utköpsklausul på 8 miljoner pund. Denna summa sägs Arsenal vara beredd att betala.  

Läs mer

Arsenal spräcker bankboken för Vidal

Silly-season – lör 28 jun 2014 kl 08:41

Arsenal ska enligt rapporter idag vara på väg att spräcka sitt transferrekord för andra sommaren i rad. Denna gång är det Juventus 27-årige Chilenska mittfältare Arturo Vidal som lockar kanonjärerna. Vidal, som sägs ha halva Europas storklubbar ute efter sig, ska tydligen intressera Arsenal så mycket att en prislapp på 44 miljoner pund inte skulle avskräcka nämnvärt.

Källa: Daily Star

/Thomas Gustavsson

Läs mer

"Balotelli stannar i Milan"

Silly-season – fre 27 jun 2014 kl 12:51

Mario Balotelli har under en tid kopplats samman med en flytt till Arsenal, men nu ser det ut som att den italienske landslagsanfallaren kommer att stanna i AC Milan.
Arsenal sägs ha varit beredda på att betala det som italienarna vill ha, £30 miljoner, men nu har Adriano Galliani, Milans VD, sagt:
- Balotelli kommer inte att återvända till England. Han kommer att stanna här.

/Jocke Lander

Källa: Express

Läs mer

Arsenal vill köpa loss Bender

Silly-season – fre 27 jun 2014 kl 12:40

Arsenal ska vara på väg att lägga ett nytt bud på tyske Lars Bender. The Gunners erbjöd Bayer Leverkusen £15 miljoner förra sommaren - nu ska man vara beredd att hosta upp £21 miljoner för den tyske mittfältaren.

/Jocke Lander

Källa: Express

Läs mer

Wenger tonar ner Balotellirykte

Silly-season – ons 25 jun 2014 kl 15:42

Mario Balotelli har kraftigt ryktats vara på väg till Arsenal i sommar och spekulationer har publicerats i stort sett varje dag.
Nu har Arsene Wenger kommenterat det hela också.
Och Arsenaltränaren säger till BeIn Sports:
- Vi kan inte tro på allt som skrivs i tidningar och på nätet. Ibland är stories skapade av agenter eller av pressen själva som behöver bra nyheter. Men i det här fallet är det inte sant.

Spel för galleriet eller är Arsenal inte intresserat av den italienske anfallaren?

/Jocke Lander

Läs mer

Arsenal vill behålla kapten Vermaelen

Silly-season – tis 24 jun 2014 kl 13:12

Arsenal ska enligt den brittiska tidningen Mirror ha tackat nej till ett bud på Thomas Vermaelen värt 6 miljoner pund från Manchester United, Vermalen som fått se sig nedflyttad i ordningen på Emirates värderas enligt rapporter till det dubbla av Arsenal. Uniteds nya tränare Luis Van Gaal ska vara beredd att lägga ett nytt bud men om han är beredd att ge vad Arsenal begär är tveksamt.

Läs mer

Wenger möter Sanchez agent

Silly-season – tis 24 jun 2014 kl 11:49

Ryktena om att Alexis Sanchez ska bli en Arsenalspelare florerar starkt i media idag. Under natten kom det information om att Wenger mötte en spelaragent, vilket enligt många var Alexis Sanchez agent. Det som gör att ryktena kan ha viss trovärdighet är att franska kanalen som Wenger jobbar åt under VM, sa att Wenger skulle iväg på möte med en spelaragent, trots att Wenger egentligen skulle sitta i studion för tv-bolaget. Enligt rykten uppges det att Sanchez prislapp ligger runt 250 miljoner kronor. En transfer av Alexis Sanchez skulle verkligen vara en drömvärvning.

Läs mer

Arsenal "säljer" Vela

Silly-season – mån 23 jun 2014 kl 13:01

Enligt rapporter från England idag så kommer Arsenal att sälja sin andel i Carlos Vela vilket betyder att man inte längre har rätten att köpa tillbaka mexicanen för ett fast pris, som sagts ha varit på £3,5 miljoner.
För detta ska The Gunners få £8,8 miljoner och i samma veva ska Vela ha skrivit på ett nytt kontrakt med sin nuvarande klubb Real Soceidad.

Läs mer

Sidor