Medlemmar: 6215 st.
Visa menyn

Sillyseason-bloggen

Här samlar vi alla blogginlägg om Silly season

Newcastle vill ha Perez

Silly-season – mån 31 jul 2017 kl 17:17

Enligt Arseblog ska Newcastle ha gett sig in i jakten på Lucas Perez, vilket kanske inte är så långsökt som det låter då "The Magpies" leds av Rafa Benitez som rimligen bör ha bra koll på vad hans landsman har för kvaliteter. Arsene Wenger sade igår att Perez kan bli kvar, men med tanke på hur långt bak i kön Perez verkar stå så känns det kanske inte så sannolikt att så blir fallet.

/ Lars Lundstedt

Läs mer

Gibbs till Watford?

Silly-season – mån 31 jul 2017 kl 10:19

Det är Sky Sports som uppger att Watford är intresserade av att köpa Kieran Gibbs efter att West Brom sägs ha dragit tillbaka sitt intresse i vänsterbacken. Att Gibbs kan vara på väg bort är ingen överraskning efter att han utelämnats från både försäsongsturnén och truppen som deltog i helgens Emirates Cup. 

Läs mer

Barcelona intresserade av Özil

Silly-season – mån 31 jul 2017 kl 10:13

Barcelona uppges vara intresserade av att signa Mesut Özil ifall deras bud på Liverpools Coutinho inte blir accepterat. Uppgifterna står att läsa i Express.co.uk och sägs komma från Spanska Don Balon.

Läs mer

Wenger: Perez kommer att spela

Silly-season – sön 30 jul 2017 kl 21:56

I vad som får kategoriseras som "jo visst, det tror vi på, absolut" sade Arsene Wenger efter matchen mot Sevilla i Emirates Cup att Lucas Perez är skadad men att det är sannolikt att han kommer att spela i Arsenal under säsongen.

Han fick också frågan om den omtalade incidenten med att Perez tröjnummer gavs till Lacazette utan att Perez fick veta det, men svarade kort att "det tittar vi på internt".

/ Lars Lundstedt

Läs mer

Conte uppges vilja ha Ox

Silly-season – fre 28 jul 2017 kl 15:03

The Sun rapporterar att Chelseas tränare Antonio Conte uppges vara intresserad av att köpa Alexander Oxlade-Chamberlain och Ross Barkley i ett försök att öka antalet "homegrown"-spelare i truppen. Oxens kontrakt går in på sitt sista år och uppges inte vara nöjd med det senaste kontraktförslaget från Arsenal.

Läs mer

Alexis - sjuk eller strejk?

Silly-season – fre 28 jul 2017 kl 13:07

The Guardian rapporterar idag att Alexis återkomst till klubben på söndag är tveksam då anfallaren dragit på sig ett virus. 28-åringen befinner sig fortfarande utomlands och det är hans personal som kontaktat klubben för att meddela att han är sjuk. Han publicerade ett foto på sitt instagram-konto tidigare idag med bildtexten "enfermo" och "sick".

Läs mer

PSG inte längre intresserade av Alexis

Silly-season – ons 26 jul 2017 kl 17:09

Det svänger snabbt i sillyvärlden och vi har garanterat inte hört det sista gällande Alexis Sanchez och vilken klubb han kommer spela för nästa säsong. Så gott som alla toppklubbar i Europa har någon gång under sommaren ryktas om varit efter Alexis men kanske har PSG varit den klubben det har ryktats mest om som chilenarens nästa klubb. Nu verkar det dock som att Parisklubben gett upp, eller helt enkelt inte är intresserade längre. 

Läs mer

Wilshere vill stanna i London

Silly-season – ons 26 jul 2017 kl 11:33

Jack Wilshere är en av spelarna som ser ut att lämna Arsenal i sommar och enligt Independent har mittfältaren nu fattat ett beslut - nämligen att han vill stanna i närheten London.

Läs mer

Lemar-affär nära?

Silly-season – tis 25 jul 2017 kl 16:11

Det börjar ryktas allt mer om att en övergång för Thomas Lemar från Monaco ska vara nära. Nu påstår The Sun att affären är i det närmaste klar, och att den ska landa på 45 miljoner pund. Arsenal och Lemar ska vara överens om det personliga kontraktet sedan tidigare och nu ska alltså även Monaco och Arsenal vara överens.

/ Lars Lundstedt

Läs mer

Sidor