Medlemmar: 8784 st.
Visa menyn

Sillyseason-bloggen

Här samlar vi alla blogginlägg om Silly season

Aston Villa ger sig in i jakten på Akpom

Silly-season – ons 25 jan 2017 kl 19:08

En rad av klubbar i Championship har sedan innan visat intresse för anfallaren Chuba Akpom. Det har snackats om Fulham, Brentford och Cardiff City. Nu verkar det hetaste vara Aston Villa - och en återförening med Steve Bruce.
Akpom var på lån förra säsongen till Hull och var med och sköt upp laget till Premier League - med Bruce som tränare.

Läs mer

Akpom kan lånas ut till Championshipklubb

Silly-season – mån 23 jan 2017 kl 15:52

Vi skrev tidigare i januari om att tre Championshioklubbar, Fulham, Brentford och Cardiff City, ville låna in Arsenalanfallaren Chuba Akpom. Men sedan dess har inget hänt.
Nu skriver Independentjournalisten Jack Pitt-Brooke på Twitter att Akpom kan lånas ut och det kan bli klart den här veckan.

Läs mer

Vad händer med Wilshere?

Silly-season – mån 23 jan 2017 kl 12:18

Jack Wilshere har bara 18 månader kvar på sitt kontrakt och enligt Mirror så har mittfältaren, som är utlånad till Bournemouth, inte blivit erbjuden något nytt avtal med Arsenal.
Efter säsonger fyllda av skador har 25-årigen fått vara frisk den här säsongen och spelat regelbundet för Bournemouth.
Och gjort det så bra att sydkustklubben vill behålla honom.

Läs mer

Juve fiskar - Gunners nobbar

Silly-season – fre 20 jan 2017 kl 12:50

Mediauppgifter säger att Juventus är sugna på att erbjuda spelare plus pengar för att få loss Alexis Sanchez. Chilenaren har inte signat något nytt avtal med Arsenal och hans nuvarande går ut nästa sommar.
Nu är anfallaren het på transfermarknaden.
Massor-med-pengar-kontrakt i Kina har erbjudits och både PSG och Juve är intresserade.

Läs mer

Palace vill köpa loss Jenko - före helgen

Silly-season – tor 12 jan 2017 kl 13:16

Det har varit flera klubbar som varit på jakt efter att låna in Carl Jenkinson nu i januari. Men enligt Mirror så ska nu Crystal Palace vara nära att köpa loss Arsenals högerback och Sam Allardyce hoppas att duon kan återförenas och att en deal ska vara klar redan innan helgen.
Jenko har varit utlånad de två senaste säsongerna till West Ham. Han fick avbryta lånet förra säsongen på grund av skada. Då återvände 24-åringen till Arsenal för rehab.

Läs mer

Championshipklubbar vill låna Akpom

Silly-season – ons 11 jan 2017 kl 13:39

Han gjorde fyra mål och spelade bra på försäsongen. Men efter sin enda start (i Ligacupmötet med Nottingham) har Chuba Akpom dragits med en ryggskada. Stressfrakturen har hållit anfallaren borta från spel.
Förra veckan var han tillbaka i U23-laget.
Och nu ryktas det att 21-åringen kommer att lånas ut.

Enligt The Times ska tre Championshipklubbar vara intresserade av att plocka in anfallaren på lån resten av säsongen. Klubbarna är Fulham, Brentford och Cardiff City.

/Jocke Lander

Läs mer

Roma vill köpa loss Szczesny

Silly-season – tis 10 jan 2017 kl 18:09

Arsenalkeepern Wojciech Szczesny är nu inne på sin andra säsong på lån i Roma. Idag kommer rapporter från Italien att Serie A-klubben ska vilja köpa loss polacken.
En så kallad deal-in-principle ska ha kommits överens om och summan som Roma betalar Arsenal ska vara knappt £14 miljoner.

Szczesny kom till Arsenal 2006. Han har även varit utlånad till Brentford, och varit i Roma sedan sommaren 2015. Nu ser det ut som att Woj kan flytta till den italienska huvudstaden permanent.

Läs mer

Gibbs på väg från Arsenal?

Silly-season – tis 10 jan 2017 kl 13:43
Arsenal jagar en vänsterback och det är fortsatt Valencias José Gaya som är eftertraktad i norra London. 21-åringen ska ses som Nacho Monreals långsiktiga ersättare och detta har fått Kieran Gibbs att se sig om efter en ny klubb, rapporterar the Telegraph.
 
Gibbs kontrakt går ut 2018, och han har enbart startat i Premier League vid två tillfällen denna säsong. 
 

Vad tycker ni, ska Arsenal släppa Gibbs?

Läs mer

Två PL-klubbar jagar Wilshere

Silly-season – sön 8 jan 2017 kl 12:59

Evertontränaren Ronald Koeman ska ha satt upp Jack Wilshere på sin lista av spelare som han vill värva till klubben i sommar. Wilshere, just nu utlånad till Bournemouth, har 18 månader kvar på sitt kontrakt med Arsenal.
Gunners kommer de närmsta månaderna kika på situationen och fatta ett beslut hur man ska göra med 25-åringen.
Han har kommit tillbaka starkt efter alla skador och lirat 17 av sydkustlagets 20 matcher den här säsongen.

Läs mer

PSG vill locka till sig Alexis

Silly-season – lör 7 jan 2017 kl 13:18

Fransk media, Canal Supporters, skriver nu att PSG:s sportchef Patrick Kluivert jobbar för att få Alexis Sanchez att inte skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal nu - så att Parisklubben i sommar skaffar sig ett bättre förhandlingsläge när man vill värva honom.
Chilenarens kontrakt med Arsenal går ut sommaren 2018.

Nyligen sade dock Arsene Wenger att han är hoppfull att Alexis kommer att krita på ett nytt kontrakt med Arsenal - då han menade att anfallaren vill stanna i klubben.

Läs mer

Sidor