Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Sillyseason-bloggen

Här samlar vi alla blogginlägg om Silly season

Khedira till Arsenal?

Silly-season – tor 31 jul 2014 kl 15:15

Ryktet som placerat Real Madrids Sami Khedira i Arsenal vägrar dö ut helt. Enligt spanska Marca vill Real Madrid helst sälja till Arsenal istället för att släppa Khedira gratis till Bayern München nästa sommar. Khedira har som bekant även gått med på att sänka sina lönekrav någorlunda.
Den respekterade journalisten och transferräven Stan Collymore twittrade sent igår kväll: "Gooners, haven't forgotten you. Khedira is still 100 % on, whatever anyone else tell you."

Så vad tror ni? Sitter Wenger och planerar en liten kupp i bakgrunden nu när alla trott att dealen var död?

Läs mer

Douglas Costa till Arsenal?

Silly-season – tis 29 jul 2014 kl 16:19

Den brasilianske stjärnan Douglas Costa, 23, som till vardags spelar i ukrainska Shakhtar Donetsk ska vara på Arsenals radar om man ska tro mindre trovärdiga Metro. De skriver under tisdagen att Arsenal ska vara villiga att låna ut Joel Campbell till Milan och då ta in Costa som ersättare. 

Läs mer

Balotelli mot Campbell?

Silly-season – fre 25 jul 2014 kl 16:07
Som bekant ryktas Mario Balotelli vara på väg bort från AC Milan. De svartröda verkar nu vara intresserade av att knyta till sig Arsenals Joel Campbell. Enligt den ofta trovärdiga källan Sky Sports är Milanoklubben intresserade av bytesaffär som skulle innebära att Campbell och Balotelli går i motsats riktning.  

Vad tror ni? Bytesaffärer brukar ju sällan gå igenom.

Källa: Sky Sports

/ Victor Wahlström

Läs mer

Spansk duo på väg till Madrid?

Silly-season – tor 24 jul 2014 kl 13:12

Spanska mästarna Atletico Madrid ska vara intresserade av att värva Santi Cazorla och Nacho Monreal från Arsenal, Atletico som tappat både Diego Costa och Filipe Luis till Chelsea den  här sommaren ska enligt The Independent se paret som dom perfekta ersättarna.

Läs mer

PL-klubbar vill låna Gnabry

Silly-season – tis 22 jul 2014 kl 21:03

I och med värvningen av Alexis Sanchez kan det komma att bli så att Serge Gnabry lånas ut kommande säsong för att få Premier League-erfarenhet.
Arsene Wenger rankar tysken högt, men konkurrensen är knivskarp i Arsenals trupp.
Idag kommer uppgifter om att Newcastle vill låna 19-åringen.

Sedan tidigare har Southampton visat intresse för att låna Gnabry.

/Jocke Lander

Källa: Mail Online

Läs mer

Ny målvakt uppges vara klar

Silly-season – mån 21 jul 2014 kl 22:48

Det har länge florerat rykten om att Colombias VM-målvakt David Ospina, 25, ska vara på väg till London och Arsenal. Lokaltidningen – Nice Matin – har skrivit att Arsenal och OGC Nice har nått en överenskommelse för Ospinas övergång.

Övergångssumman sägs ligga runt 4 miljoner euro, vilket skulle motsvara ca 37 miljoner svenska pengar.

/Fredrik Azelius

Källa: Nice Matin

Läs mer

Wenger ute efter portugisisk stortalang

Silly-season – sön 20 jul 2014 kl 19:43

 

Arsenal ska enligt The Telegraph ha lagt ett bud på Sporting Lisabons defensive mittfältare William Carvalho, 22-åringen som ses som en av Portugals stora talanger efter en mycket stark säsong med Sporting var med i Portugals trupp till VM i Brasilien där han fick göra ett kort inhopp.

Läs mer

Casillas vill till Arsenal

Silly-season – lör 19 jul 2014 kl 14:31

Daily Mail skriver idag att den spanska landslagsmålvakten Iker Casillas ska ha bett Real Madrid om att få bryta kontraktet han har med klubben för att flytta till Arsenal. 33-årige Casillas som länge var en institution hos Real Madeid har dom två senaste säsongerna sett sig bli förpassad till bänken av Diego Lopez. 

Arsenal sägs vara beundrare av Iker Casillas och har just nu det väldigt tunnt på målvaktsfronten, men hurvida Casillas kan tänka sig att ta över Fabianskis roll som andreman förtäljer inte historien.

Källa: Daily Mail

Läs mer

Khedira till Arsenal?

Silly-season – tis 15 jul 2014 kl 11:00

Igår kom rapporter från Tyskland att världsmästaren Sami Khedira skulle vara klar för Arsenal - att klubbarna var överens om övergången.
Idag kommer nya rapporter.
De säger att Arsenal inte kommer värva mittfältaren från Real Madrid då han har för höga löneanspråk.

Enligt Mirror vill Khedira ha £150 000 i veckan och den lönen ska inte Arsenal vara villiga betala. Dock vill Wenger köpa loss tysken från Real för £23,5 miljoner.
Khedira har ett år kvar på sitt kontrakt med Real och har inte velat skriva på ett nytt.

/Jocke Lander

Läs mer

Tre målvakter på Wengers radar

Silly-season – sön 13 jul 2014 kl 10:20

I och med att Lukasz Fabianski har lämnat Arsenal för spel i Swansea är Arsene Wenger på jakt efter en till keeper till truppen.
Fransmannens första förstaval ska ha varit Cardiffs David Marshall - men walesarna ska ha meddelat att de inte släpper honom för mindre än £15 miljoner.
Därför har Wenger skiftat fokus och nu är det andra targets som gäller.

Läs mer

Sidor