Medlemmar: 6338 st.
Visa menyn

Sillyseason-bloggen

Här samlar vi alla blogginlägg om Silly season

United erbjöd Debuchy femårskontrakt - Wenger sa nej

Silly-season – tis 22 nov 2016 kl 13:13

Franska L'Equipe skriver idag att Arsene Wenger ska ha sagt nej till att sälja Mathieu Debuchy till Manchester United sommaren 2015. I januari 2016 ville Louis van Gaal låna den franske högerbacken, men då sade Wenger också nej.
Nu kommer uppgifter att United förra sommaren erbjöd Debuchy ett femårskontrakt - men Arsenalmanagern ville inte sälja honom till en direktrival.

Läs mer

Real Madrid vill köpa loss Ramsey

Silly-season – fre 18 nov 2016 kl 11:39

Aaron Ramsey ska vara en toptorget för Real Madrid och vi ska tro The Sun. Tidningen skriver idag att Madridklubben ska vara beredda på att hosta upp £25 miljoner för att få walesarens underskrift.
Real har just nu värvningsförbud fram till 2018, men domen är överklagad och nu förbereder man sig på vilka man vill köpa de närmsta två transferfönstren. Och då ska Ramsey ligga högt på prioriteringslistan.

Läs mer

Arsenal jagar Alexander Isak

Silly-season – tor 17 nov 2016 kl 21:20

AIK:s 17-åring Alexander Isak, som slagit igenom ordentligt i Allsvenskan den här säsongen, är stekhet på transfermarknaden. Det mesta tyder på att anfallaren kommer lämna Sverige och gå till en större liga.
Enligt spanska Mundo Deportivo ska Arsenal vara en av klubbarna som vill köpa loss Isak.
Men The Gunners är inte ensamma om att vilja ha AIK-strikern.

Läs mer

Arsenal vill värva Romamittfältare i januari

Silly-season – ons 16 nov 2016 kl 14:00

The Gunners ska vara på jakt efter Romas argentinske mittfältare Leandro Paredes och enligt The Sun är Arsene Wenger sugen på att värva 22-åringen i januari.
Paredes har innan varit utlånad till Torino, men har i år tagit en ordinarie plats i Luciano Spallettis startelva i huvudstaden.
Och imponerat.

Den förre Boca Juniorsspelaren har kontrakt med Roma fram till 2019.

Läs mer

Arsenal intresserade av Lazio-försvarare

Silly-season – tor 3 nov 2016 kl 22:38

Enligt Mirror är Arsenal intresserade av Lazios holländske mittback Stefan De Vrij. Försvarsspelaren har ännu inte förnyat sitt kontrakt med Rom-klubben och det nuvarande avtalet löper till 2018.
De Vrij har under denna säsong spelat åtta matcher och gjort ett mål i Serie A. Chelsea skall även vara intresserade och följa utvecklingen av förhandlingarna noga. Försvarsspelaren har representerat det holländska landslaget vid 30 tillfällen och gjort 3 mål.
 

Läs mer