Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Sillyseason-bloggen

Här samlar vi alla blogginlägg om Silly season

Eddie Howe efter Wenger?

Silly-season – tor 28 jul 2016 kl 13:31

Arsene Wengers kontrakt med Arsenal går ut om ett år och nu kommer rykten om en möjlig ersättare på managerposten. Daily Star skriver att Bournemouths Eddie Howe är ett möjligt namn som kan komma att ta över.

Howe, som har lett The Cherries från League 2, till Premier League har imponerat på såväl Arsenalledningen som Arsene Wenger. 

Det är ännu inte bestämt om Wenger lämnar klubben, men samma källa uppger att Arsenals styrelse inte skulle ha stoppat fransmannen från att ta över England om han hade valt att göra så.

Läs mer

Mustafi ersätter Mertesacker?

Silly-season – ons 27 jul 2016 kl 12:45

Enligt spanska tidningen Plaza Deportivo är Valencias tyske landslagsman Shkodran Mustafi aktuell för Arsenal, i kölvattnet av hans landsman Per Mertesackers skada. Arsenal ska ha hört sig för hos spelarens representanter och mittbacken själv sägs vara beredd att flytta för att ta nästa steg i karriären. 

Mustafi är 24 år gammal och var med i Tysklands EM-trupp. Han har gjort 12 landskamper sedan debuten 2014. Även Chelsea och AC Milan uppges vara intresserade av backen.

/Axel Asplund

Läs mer

Priset på Lacazette: £40 miljoner

Silly-season – ons 27 jul 2016 kl 10:41

Lyon gick igår ut med en skrivelse där man uppgav att Alexandre Lacazette är "oersättlig" och att man hade tackat nej till Arsenals bud på cirka £30 miljoner. Även West Ham ska ha lagt ett bud på fransmannen, på £32 miljoner, som den franska klubben förkastade.

Trots påståendet om att Lacazette skulle vara oersättligt rapporter nu The Mirror att Lyon är redo att lyssna på ett bud i £40 miljoner-klassen.

To be contiuned...

/Axel Asplund

Läs mer

Arsenal och Spurs slåss om fransman

Silly-season – ons 27 jul 2016 kl 10:33

Enligt franska Canal+ slåss Arsenal och Tottenham om att värva Toulouses anfallare Wissam Ben Yedder. Den 26-årige fransmannen gjorde 17 mål i Ligue 1 förra säsongen och ska ha imponerat på Arsene Wenger som vill förstärka anfallsbesättningen i Arsenal.

Även West Ham är intresserade av att värva Ben Yedder.

/Axel Asplund

Läs mer

Lyon tackar nej till bud på Lacazette

Silly-season – tis 26 jul 2016 kl 13:09

I morse skrev Le Progrès att Arsenal erbjudit 48 miljoner euro för anfallaren, något Lyon nu dementerar i ett officiellt uttalande på sin hemsida. 

Läs mer

Debuchy till Bordeaux permanent?

Silly-season – mån 25 jul 2016 kl 14:48

Mathieu Debuchys tillvaro i Arsenal har inte blivit som fransmannen hoppades. Brist på speltid gjorde att han i våras lånades ut till Bordeaux i den franska ligan. Nu är han aktuell för en permanent övergång till klubben.

Enligt Parisen är Bordeuax redo att köpa högerbacken, som idag reste till USA med resten av Arsenaltruppen.

För Arsenals del är det inte orimligt att sälja Debuchy då, utöver Hector Bellerin, Carl Jenkinson, Calum Chambers och Rob Holdning alla kan spela högerback.

/Axel Asplund

Läs mer

Mahrez vill till Arsenal

Silly-season – lör 23 jul 2016 kl 11:47

Det har länge ryktats om Riyad Mahrez till Arsenal men i förra veckan sa Claudio Ranieri att sagan var över, Mahrez hade bestämt sig för att stanna. Rapporter på lördagsmorgonen menar dock att det endast ska ha varit ett sätt för Ranieri att pressa Algeriern till att skriva på ett nytt kontrakt med klubben.

I själva verket ska Mahrez ha bestämt sig för Arsenal och kommit överens om en övergång. Det pratas om ett kommande bud om £41 miljoner. Mahrez agent ska ha publicerat en video när han var på plats under gårdagens träningsmatch mellan lens och Arsenal.

Läs mer

Wenger intresserad av Sissoko

Silly-season – tor 21 jul 2016 kl 15:19

Moussa Sissoko imponerade på många under sommarens EM, och mycket talar för att han kommer att lämna Newcastle. Detta trots att managern Rafa Benitez har sagt att han vill att mittfältaren ska stanna hos The Magpies. 26-åringen uppges själv vara mindre intresserad av att spela Championship-fotboll till hösten och vill flytta till en Premier League-klubb.

Läs mer

Turan på väg bort från Barca - till Arsenal?

Silly-season – ons 20 jul 2016 kl 15:57

Arda Turan kan vara på väg att lämna Barcelona bara tolv månader efter att han kom till klubben - och Arsenal är en i så fall en möjlig ny klubb. Barca uppges begära £20 miljoner för den turkiske landslagsmannen. Detta uppger Sport.

Även Chelsea, Galatasary och Fenerbahce är intresserade av mittfältaren. 

/Axel Asplund

Läs mer

Holdingbud accepterat

Silly-season – mån 18 jul 2016 kl 08:28

Flera medier rapporterade sent igår kväll att Bolton accepterat ett bud på £2 miljoner för den engelska U21-landslagsbacken Rob Holding. The Bolton News skriver att genomgick den medicinska undersökningen igår kväll och att kontraktet kommer diskuteras under veckan. Två andra Premier League-klubbar ska ha visat intresse för försvararen vilket ledde till att Arsenal ska ha höjt den kontanta delen av budet. Tidningen skriver även att det inte är troligt att Bolton ska kunna låna tillbaka Holding nästa säsong.

Läs mer

Sidor