Medlemmar: 8784 st.
Visa menyn

Arsenal spräcker bankboken för Vidal

Silly-season
lör 28 jun 2014 kl 08:41

Arsenal ska enligt rapporter idag vara på väg att spräcka sitt transferrekord för andra sommaren i rad. Denna gång är det Juventus 27-årige Chilenska mittfältare Arturo Vidal som lockar kanonjärerna. Vidal, som sägs ha halva Europas storklubbar ute efter sig, ska tydligen intressera Arsenal så mycket att en prislapp på 44 miljoner pund inte skulle avskräcka nämnvärt.

Källa: Daily Star

/Thomas Gustavsson

Kommentarer

Bild för Thomas Molin

Det finns större fiskar än Arsenal som jagar Vidal men chilenaren skulle sannerligen vara en riktig drömvärvning

"And it's Tony Adams put through by Steve Bould. WOULD YOU BELIEVE IT?! That sums it all up!"

Bild för Sven-Erik Eriksson

Spänningen är oooooliiidliiig!!!

 

I med-och motgång!

 

 

Bild för Jonas Nilsson 2

helt galet! In med Vidal, aurier, sen resten på typ benzema eller Alexis.

Bild för Chris the gunners

Undra hur många spelare som ryktats till Arsenal sedan säsongen tog slut! Det pendlar mellan hopp och förtvivlan mellan olika spelares rykten! Ta bara detta med Balotelli,, det var ju mer eller mindre klart att han skulle till Arsenal, sedan denna kovändning så jag vågar aldrig hoppas på för mycket men man drömmer ju och vill det ska vara sant om att dom kan värva riktiga världsspelare som tillhör toppen i världen!!! Arsenal måste ju värva absolut minst en toppspelare på varje del,, anfallare,mittfältare och back för att kunna vara med och verkligen slåss om titeln nästa år! Det behövs både spets, bredd och hård konkurrens i laget. Dom måste bli mer jämna,, inte göra dom riktiga bottennappen dom gör ibland! Måste kunna slå andra topplag och vinna hemmamatcherna! Blir det Vidal, Bender, Sanches, Lavezzi, Benzema eller Di Maria m.m. eller vad ska man tro??? Jag tror inget innan det är officiellt klart men jag hoppas på ett slagkraftigt lag utan några längre dip-perioder som är med och fajtas om titeln till sista matchen!!

Bild för Peter Garnander

Håller med dig Chris. Rykten,rykten. Samma visa varje år.En jävligt bra högerback och en striker vill vi ha. Tack o lov att vi slipper Balotelli. Det är egentligen skit samma. Känslan när man kommer ur tunnelbanan vid Arsenal Station är en höjdare. Peter

Bild för Grizzly

Som vissa redan varit inne på här,99 % är rykten.Lika bra att förstå det redan nu så inte vissa av fansen går bananas när ligan drar igång och vi inte har 22 nya spelare i truppen utan vi har fyllt våra riktiga behov som jag anser vara en ruggig högerback,en ruggig dm samt en ruggig forward och en bra andremålvakt.Det innebär ju ca 4 nya spelare.Så då kan vi ju börja räkna hur många spelare som MEDIA hittills sagt vara på väg till Arsenal,säger det igen,som MEDIA sagt är på gång till Arsenal.Balotelli,Aurier,Lars Bender,Jackson Martinez,Alexis Sanches,James Rodrigues,Cuadrado,Divock Origi,Pogba,Emenike,Draxler,Benzema,Di Maria, ja listan kan göras hur lång som helst.Så kära medfans ha nu lite selektiv förmåga när ni analyserar dessa rykten så slipper ni bli så besvikna när säsongen går igång.Det är så förbannat tråkigt att lyssna på vissas oändliga klagosång om och om igen.Nu går vi snart in en ny säsong med sköna förhoppningar men ändå med en ödmjukhet och verklighetsuppfattning om omvärlden så vi är förberedda på att vi kanske inte vinner 1-4 titlar denna säsong.

Oavsett så ser jag i alla fall fram mot nästa säsong,med skräckblandad förtjusnng ska tilläggas:)

Bild för Chris the gunners

Sant Grizzly! Men nog behöver vi mer än 4 nya spelare? Vi tappar ju 11 spelare, inte ordinarie men ändå och vi vet ju hur skadedrabbat Arsenal brukar vara och vi ska ju inte behöva rasa ihop när det blir lite skador utan vi behöver ju även bredd och stabilitet! men visst 4 kanonspelare och lite utfyllnad av spelare som är bra men ändå snäppet under världsklass! Efter lång väntan törstar man ju efter en efterlängtad 1:a plats i ligan och bra resultat i Champions League även om konkurrensen är stenhård idag! Det är tufft ibland att vara Arsenalsupporter när man har kompisar som håller på Liverpool och Chelsea som går starkt framåt men jag hoppas vi kan utmana hela vägen!

Bild för Grizzly

Håller med.Vi kan behöva några till men viktigaste är nog att hålla ner skadefrekvensen.

Ska Diaby klara en hel säsong?Walcott snart på gång kanske?

Dom elva vi tappar är ju inga som tillfört speciellt mycket till förstalaget.Bättre att släppa fram spelare som Zelalem,Gnabry med flera.

 

 

Bild för Chris the gunners

Eftersom Wenger är på plats i Brasilien vet man aldrig vad han har för kontakter där,, mycket är säkert hemligt om det nu går att hålla något hemligt för dagens media men jag hoppas han tänker rätt! Det är troligtvis hans sista 3 år för laget i hans hjärta och då vill han säkerligen ha minst 1 av dom 2 största titlarna ( Ligatiteln eller Champions league ) innan han slutar! Men som jag har sagt konkurrensen är stenhård och det är mycket mer än att bara ha många världsstjärnor i laget som måste stämma!