Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Arsenal sägs vara överens med Sanchez

Silly-season
fre 4 jul 2014 kl 00:32

Uppgifter nu ikväll säger att Arsenal ska vara överens med Alexis Sanchez, hans personliga kontrakt, om en flytt till klubben. Rykten säger samtidigt att Barcelona ska vara överens med Liverpool om Luis Suarez, för 90 miljoner Euro, och Pool vill då köpa Sanchez som en del i den affären.
Men den chilenske anfallaren ska hellre vilja flytta till London.
Barcelona sägs vilja ha £25 miljoner för Sanchez.

/Jocke Lander

Källa: Telegraph

Kommentarer

Bild för Chris the gunners

Hoppas det snart blir officiellt! Det hade varit underbart med Sanches, Khedira,Remy eller Martinez,Debuchy och så Navas som målvakt, då hade jag varit mer än nöjd men summan blir ganska hög för alla dessa världsspelare men drömma får man ju :) man såg ju bara senaste säsongen, fler lag var med där uppe i toppen, ligan blir jämnare och mer konkurrenskraftig så ska man vara i absoluta toppen måste man ha bredd, spets och stor konkurrens i Arsenals trupp med världsspelare på varje position och få dessa att fungera tillsammans och ha full motivation i varje match så det inte blir några 0-6, 1-5 - förluster nästa säsong! Dessutom unnar jag Wenger en Champions League-titel innan han slutar men det är alltid stentufft! Go Arsenal!!!

Bild för Fredrik Larsson

Om vi värvar Sanchez, Khedira, Debuchy/Aurier och en målvakt är jag mer än nöjd. Tror dock det kan sluta i ex bara Sanchez/Remy och Aurier. Arsenal-style på transferfönstrets sista dag. =)

Bild för Chris the gunners

Jaha då var City med i leken om Sanchez också :( dom ska då alltid förstöra för Arsenal!!!