Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Khedira till Arsenal?

Silly-season
tis 15 jul 2014 kl 11:00

Igår kom rapporter från Tyskland att världsmästaren Sami Khedira skulle vara klar för Arsenal - att klubbarna var överens om övergången.
Idag kommer nya rapporter.
De säger att Arsenal inte kommer värva mittfältaren från Real Madrid då han har för höga löneanspråk.

Enligt Mirror vill Khedira ha £150 000 i veckan och den lönen ska inte Arsenal vara villiga betala. Dock vill Wenger köpa loss tysken från Real för £23,5 miljoner.
Khedira har ett år kvar på sitt kontrakt med Real och har inte velat skriva på ett nytt.

/Jocke Lander

Källa: Mirror

Kommentarer

Bild för Chris the gunners

Jag tycker det är hemskt att han ska kräva så hög lön!! Hoppas han mjuknar lite och nöjer sig med det som Sanches och Özil har,, det klarar han sig gott på!!

Bild för Peter Svanholm

Tror inte spelaren ifråga varit så inblandad i samtalen. Nog agenten som kört allt snack med klubben.  hoppas att det blir något utav det hela nu när vm är över.  Och att dom kommer överens

Bild för Chris the gunners

Ja suck vad ska man tro??? Man kan ännu mer tala om begreppet att man aldrig ska ta något för givet och speciellt alla rykten om spelare!! Här går dom ut och säger att klubbarna är överrens om övergångssumman,, endast den personliga biten med lönen som inte är ok,,, och nu sägs det att klubbarna inte ens är i förhandlingar och för samtal enligt agenten!!! Man kan ju sucka för mindre!! Jaja blir det inget så satsa på Bender eller något annat likvärdigt då!!!