Medlemmar: 3064 st.
Visa menyn

Arsenal drar tillbaka intresse för Remy

Silly-season
sön 31 aug 2014 kl 22:35

Sent igår kväll kom uppgifter om att Arsenal lagt ett bud på QPR:s franske anfallare Loic Remy. Budet sägs ha legat någonstans runt £7-9 miljoner. Arsenal var beredda på att kapa Chelseas affär med Remy trots att Wenger gång på gång sagt att Arsenal inte kommer att värva någon anfallare.

Idag kommer det nya uppgifter kring Loic Remy, denna gången från David Ornstein, den mest trovärdige journalisten från BBC Sport. Ornstein påpekar på att Arsenal aldrig mötte Remys utköpsklausul, men att en förfrågan för honom gjordes. Ornstein säger även att Arsenal nu har dragit tillbaka sitt intresse för Remy och att klubben inte längre jagar honom. 
 
Det känns inte trovärdigt att Arsenal kommer att värva någon anfallare i nuläget, men en mittback/defensiv mittfältare kan komma att hända innan deadline passerar.
 
Det svänger fort under de sista dagarna innan ett transferfönster stänger, och detta fönstret är definitivt inget undantag. 

/Milorad Kupresanin