Medlemmar: 8922 st.
Visa menyn

Arsenal närmar sig Cavani

Silly-season
tor 14 aug 2014 kl 03:01

Cavanis framtid i PSG-tröjan är oviss för tillfället.  

Enligt rapporter inatt så är Real Madrids president Florentino Perez på plats i Paris för att förhandla om Angel Di Maria. Även fast PSG tidigare dementerat att man inte längre är ute efter Argentinaren, så fortsätter ändå soppan koka vidare. 

Om PSG och Real Madrid lyckas komma överrens om en övergång, så kommer Edinson Cavani att tvingas säljas, enligt fransk media. Arsenal och Liverpool ska då vara hetast att värva den 26-årige uruguayanen. Prislappen ska enligt uppgift ligga på runt 50 miljoner pund. Arsené Wenger har tidigare beundrat Cavani och inte tror många att han kommer tveka på att försöka värva honom om möjligheten kommer. 

Lyckas PSG värva Angel Di Maria så är Arsenal nog defenitivt med i dragkampen om skyttekungen på allvar. 

Källa: RMC, Daily Star, l'Equipe. 

/Semir Hadzibulic 

Kommentarer

Bild för Woody

Är tveksam till att Arsenal för ofta ska betala sjuka överpriser för spelare. Skänk istället pengarna till skolor, sjukvård eller miljöskyddande verksamheter. Rock on !

Bild för Freddie Eriksson

Vilket jävla dumt svar!

Bild för MartinO

När betalade Arsenal överpris senast??

Bild för B-G

Håller med Woody. Dom engelska skolorna är bedrövliga. Kolla bara på hogwarts school of witchcraft and wizardry...Ser ju för taskigt ut.

Twitter @grvdga

Bild för Freddie Eriksson

Haha Voldermort aka Mourinho!!! Stamford Bridge behöver rustas upp men inte fan ska vi betala för det!

Bild för Isak Dalenius

Sjukt mycket pengar för en sjukt bra spelare när han e som bäst

Bild för Ola Svärd

äh glöm Cavani - ryktena. Finns inte en chans att han är aktuell. Vi har Giroud/Sanogo/Cambell. Fine fine!!

"I will sign every contract Arsenal put in front of me without reading it.”

Bild för Lars-Erik Tärnåsen

Svårt att hålla ordning på Hogwarts när Voldemort (han vars namn man inte får nämna) ständigt röjer där. Bättre att lägga pengarna på en defensiv mittfältare istället o köra med Alexis som ren forward.

Bild för Woody

Redan 1980 betalade Arsenal 1,2 Miljoner pund för Clive Allen. Detta var relativt ett överpris i jämförelse med hur andra fenomen i samhället värderas. Vet att detta är en supportersida men blir ibland trött och realistisk. Sorry och Rock on !

Bild för Martin Nieminen

Sån är fotbollen idag tyvärr, money talks.......Gå all in på Cavani tycker jag! Alexis/Cavani på topp skulle smaka mumma.........COYG

Bild för Fredde

För mycket för en spelare som inte presterat nånting i ett lag som är överlägset i Ligue 1 eller för den delen i VM eller CL.

You win some, you draw some

Bild för Christian Vela

För lik Giroud/Sanaogo?

Bild för Jesper Garmenius

Med en Cavani på topp skulle vi bli riktigt farliga. Dock behöver vi fylla på i mittbacksleden samt en defensiv mittfältare!

 

Bild för Alexander Karlsson

Hoppas då detta stämmer, vi bli ju livsfarliga i år isåfall! En mb måste ändå landas men jag hoppas verkligen på denna värvning. 

Bild för Brattis

Håller med Freddee, Cavani har inte visat så mycket det senaste året. Det känns tryggare med Giroud, Sanogo. Vi får inte glömma att vi redan har fått en joker i Campbell som har utvecklats enormt det senaste året. Dessutom köpet av Alexis. Satsa i stället på en hårdför, intelligent, balanserad och ej skadebenägen DM som står upp för laget när vntersäsongen kommer när vi möter brunkarlagen i PL. Plus en mittback till.....

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för jacob_d

Kan bara instämma och hålla med de flesta av er här. Känns som Arsenals intresse för Cavani var större i början av sommaren. När man sedan värvade Sanchez känns det som att Wenger känner sig rätt nöjd med det offensiva utbudet. En mittback och en defensiv mittfältare står högre upp på min önskelista.

Bild för Jimmy Roslund

Bara glömma nu när de gett upp Di maria, grattis United.

Bild för Redgun

Cavani har ju haft svårt att passa in i PSG då Zlatan äger centralt. Han skulle göra fler mer mål än en frisk RVP i United om han kommer till Arsenal. 

Bild för Patrik Vinsa

Ge Sanogo en ordentlig chans, tror otroligt mycket på honom!

Lägg krutet på att hitta ett lås i mitten så vi står upp mot Topp 3, se förra säsongen.

COYG

Bild för Freddie Eriksson

Sanogo var riktig tvass igår!!

Bild för Semir Hadzibulic

Både Olivier Giroud och Yaya Sanogo är tyvärr inte tillräckligt bra för att vi ska kunna vinna ligan. Titta på Chelsea, Man City och Man United, de har alla en världsklass-anfallare centralt. 

Giroud och Sanogo håller inte. Så enkelt är det.