Medlemmar: 8567 st.
Visa menyn

Podolski öppnar för Kölnflytt

Silly-season
ons 3 dec 2014 kl 13:08

Lukas Podolski verkar ha tröttnat helt på situationen i Arsenal där han inte får många minuters speltid längre.
Helt fast på Wengers bänk pratar nu tysken öppet om en flytt "hem" till Köln.
- Jag kan se det hända de närmsta åren. Jag är fäst vid klubben. Jag har alltid sagt att jag vill höra inmarschhymnen igen när jag går uppför trapporna med nummer tio på ryggen. Det skulle vara som en dröm om det hände igen, säger Podolski till tyska SKY.

Podolski har tidigare under hösten pratat i media om att om hans situation inte förändras så måste han söka sig till en ny klubb.
Och när Wenger knappt använder honom längre - så känns en transfer i januari eller i sommar allt mer uppenbar.

Källa: Daily Star

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Woody

Ett skämt ! Rock on !

Bild för Alberto Haglund

Pinsamt hur AW hanterat honom.

Once a gunner // Always a gunner.

Bild för Byarum

Vem kan vara förvånad? Han är den giftigaste anfallaren i hela Pl sett till speltid och likt förbannat blir han satt på undantag av den gamle och när t o m Sanogo tydligen ligger före honom i prioritering så borde Poldi med tanke på sin egen utveckling och tysk landslagasman söka sig ifrån Arsenal. Se gärna nedanstående länkar. Nu är ju den ena länken några veckor gammal, men det spelar inte så stor roll. Podolski är underutnyttjad, felutnyttjad och illa behandlad. Tycker jag,,,

http://metro.co.uk/2014/11/29/lukas-podolski-is-statistically-arsenals-most-clinical-forward-4967348/

http://metro.co.uk/2014/11/12/arsenals-lukas-podolski-revealed-as-best-finisher-in-the-premier-league-4945721/

 

 

Bosse

Bild för Ulf P

Svar till Byarum. Klockrent. Håller fullständigt med dig. Blir förbannad var match när namnet står på bänklistan. Sanogo har ju teknik som en femåring. Måste kunna spela Giroud, Podolski och Sanchez i en triangel som växelvis går framåt. Med OX och Walcott på kanterna så har man ett mycket giftigt lag.

     

Bild för Dosa

Detta är inte Manager spel, Balansen är ju helt galen. med en fyrbackslinje så finns det en man över i ditt lag. Vem ska städgumman vara Flamini? Ramsey? förstår inte alls detta.

 

Bild för Woody

Med LP spelandes hade Arsenal sett bättre ut. Wenger begår ett tjänstefel. Vissa spelare får springa omkring och misslyckas gång på gång, absolut inte Podolski. Gårdagen mot Southampton var ännu ett tecken. Arsenals spel sköt fart med 10 minuter kvar. Det hände saker. Anledningen var som så många gånger förr att LP kom in. I fallet Podolski är Wengers envishet pinsamt ickegörande. Rock on !

Bild för Byarum

Håller med dig. Det blev en klar tempohöjning och vassare avslut när en pigg Podolski kom in. Jag ser Podolski som en "super-sub", men han behöver mer än tio minuter var tredje match,,, Hade inte Alexis gjort målet igår, så hade Poldi gjort det... stod strax bakom och var beredd,, Typiskt honom.

Bosse

Bild för zimzon

Ja det här är tragiskt. Det är ju ett av de större namnen vi värvat de senaste åren. Özil såklart den stora stjärnan men Podolski har man ju känt till i ett årtionde. Dock är han som bäst när han hoppar in så han ska såklart användas som super-sub. Men mer än tio min ska han få.

Twitter: @zimzon80