Medlemmar: 8836 st.
Visa menyn

Jenkinson till West Ham permanent?

Silly-season
ons 11 mar 2015 kl 13:00

Rykten börjar nu florera att Arsenal kommer att sälja Carl Jenkinson till West Ham i sommar. Den engelske högerbacken har varit utlånad till Hammers den här säsongen och gjort det mycket bra.
Flera West Ham-fans som jag pratat med säger att han varit en av lagets absolut bästa spelare.
Nyligen så twittrade West Hams ägare David Gold och svarade på en fråga om Jenkinson kommer att spela mot Arsenal på lördag.
Hans svar: Nej, inte den här säsongen.

Jenkinson, som sedan barnsben är Arsenalsupporter, och som har en pappa med säsongskort på Emirates som följer laget väl, kan nu vara aktuell för en permanent flytt till West Ham. Enligt mediauppgifter ska The Gunners vilja ha £10 miljoner för honom om de ska sälja honom.

Källa: Twitter, Metro, Daily Cannon.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Torbjörn Nylin

Nej sälj inte, vi har saknat han hela tiden inte Debuchy spelat. Vi kan behöva någon som kan förvara på högerbacken.

Captain Tony A på Twitter 

Bild för Sral

Tycker Bellerin har gjort det riktigt bra. Så himla stark är Jenko inte i defensiven heller. Dock klart att det skulle svida om vi skulle sälja en äkta Gooner.

Bild för Jimmy Roslund

Vi har inte råd med nostalgi. Men vafan sälj Chambers istället.

Bild för Tobias Bjursell

Sral: Bellerin lämnar ENORMA ytor bakom sig när han går på sina icke så välgenomtänkta räder offensivt.. Kan vara Wengers fel som insisterar på taktiker, men hur som helst så hinner han knappt hem. Detta leder till att Merte (oftast) tar ett steg ut, blottar Kos och hamnar själv på efterkälke. Har sett ut så hela säsongen. Så vems fel är det egentligen? 

Roslund: Sälja Chambers? Killen är född 1995, britt och kan spela på otaliga positioner. Samt att han gör det med bravur var gång han får spela, sett till hans ålder. Han kommer bli väldigt värdefull för laget. 

Bild för Jimmy Roslund

Ja drömma kan du ju. Jenkinsson är inte heller gammal och klarar sin plats med bravur i ett Pl lag medans Chambers värmer bänken. Jagar vi nu dessutom ytterligare en mittback i sommar så vet jag inte vad vi ska ha Chambers kvar för? Att han har ett engelskt efternamn ska inte räcka för tillhöra Arsenal. Han gjorde 1-2 bra matcher i början och har sedan vart rätt dålig.

 

Bild för Martin Palmér

Jenkinson har 23 matcher för West Ham i år. Chambers 25 för Arsenal. Bänkvärmare var det ja

Bild för Jimmy Roslund

En match är 90 minter, slå ut de matcherna i spelade minutrar, ta bort menlösa bustercupen så blir siffran en annan.

Hur många matcher har vår näst mest hyllade spelare för Arsenal? Får väl kolla på hur det ser ut. Jenka topp of the line i West ham, Chambers ostabil inhoppare i Arsenal som kostade oss poängen mot Swansea var det va? Fine, behåll honom men plocka även hem Jenka. Bara stå med Bellerin och Chambers håller inte om skade helvete ska fortsätta för nr 1 på den platsen!

Bild för Martin Palmér

Jenkinson 1857 minuter, Chambers 1840 minuter i PL+CL...

Jag bryr mig inte om vem av dem du tycker är bäst men ditt argument att den ena spelar regelbundet medan den andra är en bänkvärmare är helt enkelt felaktigt.

Antar att "bustercupen" är ligacupen, vilken Chambers har hela en match i...

Bild för Jimmy Roslund

Nu var ju mitt svar till en annan debatör som reagerade på att jag hellre sålde Chambers än Jenka och jag utgick ifrån hur det ser ut nu och då kan man väl inte påstå annat än att Chambers är bänkspelare medans Jenkinsson gör det bra i West Ham?

Bild för Martin Palmér

Har inte sett tillräckligt av West Ham för att avgöra vem som varit bäst. Dock har en av dem etablerat sig i a-landslaget och den andra spelar i u21 trots att han är 3 år äldre

Bild för Jimmy Roslund

Som högerback? Jag tycker absolut båda kan vara kvar men att det finns många spelare som bör få lämna innanvi säljer Jenka. Sedan kanske Jenka inte är inresserad av en plats på bänken när alla är friska vilket Chambers så klart gör.

Bild för Martin Palmér

Ja som högerback. Chambers har gjort landskamper som högerback den här säsongen. Jenkinson spelar i u21

Bild för Jimmy Roslund

Ok. Det är bra ju.

Bild för Tobias Bjursell

Har aldrig sagt det ska räcka, men faktum kvarstår att det blir mer och mer viktigare att spela spelare med engelskt ursprung hos topplagen. Tycker det är riktigt konstigt att dömma ut en kille som är född 1995, när alla vet att mittbackar peakar vid 26+. Snacka om att jaga snabb framgång utan att tänka långsiktigt. 

Bild för Jimmy Roslund

Haha snabb framgång å Arsenal, kul skämt. Ja han kan va kvar som back up som mittback absolut men Jenka vill jag ha tillbaka som högerback eftersom Debuchy är skadad hela tiden.

Bild för Michael Grünewald

 

 

Behåll jennkinsson

 

 

 

 

 

 

Behåll Jenkinsson vad ni än gör  han behövs på högerkanten,