Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Liverpool intresserade av Walcott

Silly-season
fre 20 mar 2015 kl 02:02

Telegraph skriver ikväll att Liverpool följer utvecklingen kring Theo Walcotts kontraktssituation med Arsenal noga och Brendan Rogers gillar den engelske landslagsmannen sedan innan.
Walcott har ett år kvar på sitt kontrakt efter denna säsongen och vill ha en lönehöjning, från de £100 000 i veckan som han har idag.
Men förhandlingsläget är inte alls lika bra som det var förra gången.
Nu är Walcott tillbaka från ett långt skadeupphåll och har haft svårt att ta en plats i laget på slutet.

Pool ska ha gjort en förfrågan innan Walcott skrev på sitt nuvarande kontrakt 2013. Nu ska Rodgers se över sina möjligheter då Raheem Sterling kan vara på väg bort från klubben med Bayern München och Real Madrid som tänkbara adresser.

Källa: Telegraph

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Sral

Som sagt, är Liverpool beredda att betala och om Theo fortfarande vill ha löneförhöjning är det bara att sälja. Vi har gott om bredd där även utan honom.

Bild för Jimmy Roslund

Varför skrev man ett så kort kontrakt med tanke på hur förhandlingarna gick sist?

Sälj om det går, finns ingen status i att behålla honom nu när han är bänkspelare.

Bild för Dosa

Det känns som TW dominerade denna kontrakts förlängning från start till mål.. tidigare sa jag sälj enbart om en stort överpris kommer, men då visste jag inte om kontraktslängden. Förstår att han vill tjäna så mycket pengar som möjligt under hans karriär, men jag trodde Theo hade lite större hjärta och tro på laget att han kunde ge klubben lite längre kontrakt än detta framför allt med tanke på att han fick bra betalt också. men sälja till dom? inte för mindre än 450 miljoner.

Bild för Christian Vela

Sälja till poool, varför inte? Skadad hela tiden ändå

Bild för Anders Ericsson 2

SÄLJ!

En av våra mest överskattade spelare bara för att han är engelsman. Snabb javisst men det är i princip den egenskapen han besitter, saknar spelförståelse och förmåga/vilja att presspela på ett sätt som krävs i dagens fotboll. Med tanke på hans höga lön hos AFC så blir pengarna relativt små men att betala honom topplön för att sitta bänk - nej tack.

Bale till United i sommar, Sterling till Madrid (vad han nu skall där och göra) och Walcott till Liverpool. Wenger knows.

 

Bild för Fredde

Sälj utomlands! Erbjud han till tyska klubbar. Alternativt så mjölka ut Liverpools hela transferkassa, de har trots allt Uefas ögon på sig pga FFP. Annars släng in han i erbjudande med Leverkusen för Lars Bender.

När han förlängde så handlade det om att inte tappa en spelare till som hade stor status i truppen. Nu sitter han på bänken bakom en tröttkörd Sanchez, Ox och Welbeck som inte producerar mål eller assister. Jag gillar ju det han erbjuder på planen men han kan omöjligen förvänta sig mer än en symbolisk höjning me £10 000 i veckan efter skadehistoriken han har nu.

You win some, you draw some