Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Casillas vill till Arsenal

Silly-season
ons 29 apr 2015 kl 12:47

Real Madrid-keepern Iker Casillas vill till Arsenal i sommar. Det skriver The Sun idag.
Om Casillas lämnar Real kan det öppna för att Manchester Uniteds David de Gea kan gå till Real.
Den 33-årige keepern har spelat i Real hela sin karriär och har vunnit det mesta, VM, EM, fem La liga och tre Champions League.

Arsenal har under hela våren kopplats samman med flera målvakter efter det att Wojciech Szczesny petats förstekeeper.

Källa: The Sun

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Sral

Tja, varför inte? Efter Vech och kanske Lloris skulle Casillas kunna vara ett bra val. Ospina och Casillas som målvaktspar, inte mig emot.

Bild för Byarum

Nja, för två år sen hade jag jublat. Nu vet jag inte. Tycker Ospina vuxit ordentligt och den ende jag skulle kunna föredra i stället för honom är väl Cech (av de som är möjilga inför sommaren,,,). Fast som back-up och alternativ till Ospina vore han utmärkt, men har han lust att komma till oss och spela andrafiolen?

Bosse

Bild för Sral

Han får väl i så fall komma hit på precis samma villkor som en annan spelare? Vill han vara förstaval får han visa det. Ospina har ju visat att han ska vara förstamålvakt, och konkurrens är oftast väldigt bra.

Bild för Byarum

Håller med. Konkurrens är alltid viktigt och det gör alla bättre. Jag funderade bara på Casillas självbild...

Bosse

Bild för Sral

Du menar om han skulle komma hit, inte få vara förstaval och sedan tjura? Ja, jo, det finns ju en risk. Men jag skulle inte bli förvånad om inte Szczesny vill lämna i sommar, och även om jag också tycker att Ospina har gjort det bra behövs konkurrens där, så något bra alternativ behöver vi.

Bild för Andreas Näsström

Casillas har varit iskall sedan, även inkluderat, VM. Tror inte han skulle köpa att komma till oss och vara andraval, varför jag tycker han är ett rent av dåligt val. Lloris gillar jag inte heller. Cech tar jag emot med glädje. Annars vet jag inte, finns det ingen ung och mycket lovande målis vi kan knyta till oss som inom något år kan ta platsen från Ospina?

Bild för Martin Palmér

Bernd Leno

Bild för Sral

Wojciech Szczesny? ;-)

Tycker det vore bra med en rutinerad målvakt som har vunnit grejer och kan höja oss. Cech och Lloris är väl de mest givna, men...

Bild för George Adams

Håller med att en rutinerad på ett sätt skulle vara bra. Men får vi inte Cech eller Lloris ( som jag tror skulle bli etta) så ser jag nog helst att vi i så fall satsat på en billigare pjäs än Cassilas som back up.

Men allra helst skulle jag vilja se Fraser Forster som vår etta. Något att bygga på och jag tror han kan bli en ny sjöman!! Det vore grymt..

Bild för Jonas Eriksson

Ja det har du fan rätt i. Klart vi ska värva Forster. Han kommer bli en magisk målis. Tror mer på att vi skulle ro en sån värvning i hamn än att vi skulle lyckas värva Cech från Chelsea. Men tar gärna nån av dom. 

 

Bild för Sral

Forster är en intressant tanke, men hur gammal är han och hur mycket har han haft hjälp av Southamptons försvarsspel? Jag har inte sett så överdrivet många matcher med Southampton den här säsongen, faktiskt. Bara vår hemmaseger. Så...är Forster en Seaman eller en Richard Wright? ;)

Bild för Jimmy Roslund

Låt den stackars klubben vara ifred tycker jag :)

Bild för Sral

Haha, ja, lite så är det också. Ska de få en massflykt igen?

Bild för George Adams

Ung pöjk! Men över 2 m lång och enl många nästa stora Engelska målvakt i flera bemärkelser. Det jag sett i Soton och när han var i Celtic är ytterst lovande. Honom ska vi ha... ;-)

Bild för Farbror Frej

Vi har René Adler i Hamburg som håller på att åka ur Bundesliga!

Bild för Sral

René Adler. En klassisk FM-värvning till Arsenal. :D

Bild för Dr PAW

Cech är bra. Ospina är kanske världens bästa målvakt om man inte räknar inlägg med höga bollar. Där brister det rejält.

Life and Arsenal are miracles enough.

Bild för gunbod

Vad är det för fel på den målvaktsuppsättning vi redan har ? Om en av våra två första vill lämna klubben, då kan väl den frågan bli aktuell, men just nu ? De två vi har som alternativ just nu fungerar alldeles utmärkt enligt mig iaf, båda två duger gott.

Bild för Jonas Eriksson

ja vi har två bra målvakter helt klart. Men det finns alltid någon som är bättre. Cech är kanske topp tre i världen enligt mig då. Och Forster kan bli det. 

 

Bild för Sven-Erik Eriksson

Casillas är i den s k utförsbacken...Nej tack!

Forster vore en kanonvärvning! 

Ospina är riktigt bra och stabil. 

WS är också en riktigt bra målvakt...men troligen riktigt missnöjd med att petats från förstahandskarna...Det bästa vore nog att fortsätta med de 2 vi har såvida WS accepterar situationen och biter ihop och kämpar...

 

I med-och motgång!

 

 

Bild för Andreas Näsström

Ja, med rätt karaktär har Sczesny alla chanser att ta tillbaka förstaplatsen med fortsatt utveckling. Han har mer potential i sig och är ung än. Har han inte det... Ja då bör vi leta annan målvakt, men vänd på en annan sten än Iker tack