Medlemmar: 8830 st.
Visa menyn

Arsenal förbereder bud på Carvalho

Silly-season
fre 8 maj 2015 kl 10:58

Enligt portugisisk media ska Arsenal förbereda ett bud på Sporting Lissabons mittfältare William Carvalho.
The Gunners har varit intresserade av Carvalho en tid.
Nu kan även Joel Campbell bli involverad i affären.

Campbell, som är utlånad till Villarreal, är på Sportings radar och nu ska Arsenal lägga ett bud där den costarikanske anfallare ingå i affären.

Källa: O Jogo

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för B-G

Bra med många dörrar öppna.

Twitter @grvdga

Bild för Fredde

Sporting som precis har blivit bötfällda utav Uefa pga FFP. Monaco har även dom blivit det.

You win some, you draw some

Bild för Davidsson och Mannen

Freddee// För oss som missat det. Hur hårt har Uefa bötfällt Sporting respektive Monaco och kan detta påverka oss som potentiella köpare till spelare i dessa klubbar?

Bild för Pelle
Bild för Fredde

Vad jag fattat det som så blir deras intäkter de får från Uefa turneringar frysta. De får några år på sig att bättra på ekonomin och fixar dom det så får dom ut hela summan som blivit fryst. Om dom däremot misslyckas med att vända årsredovisningarna till positivt resultat så tillfaller hela bötesbeloppet Uefa. Det är i mina ögon en mycket hälsosam piska det rör sig om, fotbollsklubbar behöver skyddas från sig själva i många fall.

Det är så enormt stora pengar det rör sig om och säljer dom t.ex Kondogbia (Monaco) eller Carvalho (Sporting). Och dom lyckas balansera årsredovisningen på det sättet så kan dom vad jag har förstått det som få ut de pengarna som annars skulle frysas från Uefa.

You win some, you draw some