Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Koscielny aktuell för Real Madrid

Silly-season
mån 1 jun 2015 kl 12:46

Om Rafa Benitez blir ny Real Madrid-tränare kommer han vilja köpa loss Laurent Koscielny från Arsenal.
Den förre Liverpooltränaren har redan sin önskelista klar - trots att han inte är klar som Realtränare.
Daily Star skriver att Wenger i så fall kommer kunna använda Koscielny för få Karim Benzema att gå åt andra hållet.

Källa: Star

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Sral

Äh, det tror jag inte ett ögonblick på. Vi behöver inte sälja honom, och tror inte Wenger är överdrivet pigg på att släppa honom. Det vore dessutom underligt att köpa in en anfallare till och bli av med en back.

Bild för Purple

Inget är omöjligt när det gäller Wenger. Han är offensiv i sitt tänk och har varit på jakt efter Benzema länge. Blir dealen dessutom bra kommer det att hända.

Bild för Sral

Har Wenger varit ute efter Benzema länge eller är det bara tidningarna som påstår det? Och framförallt, varför skulle Wenger sälja Kos?

Bild för Byarum

I mina öron låter detta som den värsta av skrönor. Kos är en av de absolut viktigaste spelarna som vi har och som dessutom gör Mertesacker mycket bättre. Det är en oerhörd skillnad på BFG, när han spelar bredvid Kos, jämfört med när han inte gör det.

Jag skulle helt tappa förtroende för Wenger om detta vore sant, sen att Real Madrid gärna skulle se den här lösningen är ju en annan sak. 

Bosse

Bild för Sral

Skulle egentligen tro att det är både Kos som gör BFG bättre och BFG som gör Kos bättre. Mertesacker har ett lugnare sätt som vår käre Koscielny som bekant gynnas av att influeras av, och Kos är i sin tur snabbare än Per.

Bild för Byarum

Så kan det kanske vara. Har inte reflekterat så mycket över det, men just att BFG blir så oerhört mycket bättre med Kos vid sin sida, det är märks.

Bosse

Bild för Martin Palmér

Skulle säga att det varit sant tidigare säsonger men i år har Kos tagit ett steg till och blivit mindre beroende av Per.

Bild för Ola Svärd

KOS är väl en av få som verkligen skulle kunna tävla om en starttröja i nåt av de stora lagen (RM, Barca o BM). Klart det blir rykten då, lär säkert komma rykten om Sanchez nästa sommar när han gjort två säsonger. Inget konstigt. Tidningarna ska ju leva de oxå..

"I will sign every contract Arsenal put in front of me without reading it.”

Bild för B-G

Ja men en massa pengar emellan OCH Benzema. why not ;)
Ingen är oersätterlig.
Wenger är smartare än RMs dito. Gör inte vi en vinst på både spelare och pengar så kommer det adrig hända. Vi är ingen farmarklubb längre. 

Twitter @grvdga