Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Ghoulam ersätter Monreal?

Silly-season
tis 21 jul 2015 kl 12:16

Ryktena om Nacho Monreals eventuella övergång till Athletic Bilbao tystnar inte. Blir Napolis Faouzi Ghoulam hans ersättare?

Arsenal kan ha hittat Monreals ersättare i Faouzi Ghoulam. Den unge Algeriske ytterbacken har intresse från flera håll. Däribland Arsenal och Arsene Wenger. Ghoulam stod för många stabila insatser i Napoli förra säsongen och skulle kunna bidra starkt på Emirates.

Många storklubbar som Chelsea, Real Madrid, PSG och Atletico Madrid slåss om ytterbackens signatur men förstavalet verkar än så länge vara Arsenal.

Enligt italienska medier kan en övergång till Arsenal att äga rum inom de närmsta dagarna.

/Kevin Labady

Kommentarer

Bild för Elias Bard

Ingen större koll på Serie A men bytet känns kasst!!!

AFC

Bild för Jimmy Roslund

Kasst är milt uttryckt, känns helt jävla puckat och hoppas verkligen inte det är sant.

Bild för Sral

Tror inte det är sant. Monreal har ju t om sagt att han vill stanna. 

Bild för Jimmy Roslund

Fast finns det någon sanning i denna skit tror jag inte det har med vad Monreal vill å inte vill att göra utan att Wenger har bestämt sig för att denna kille passar oss bättre och Gibbs måste stanna för homegrown regeln. Men tror dock inte detta blir av.

Bild för Sral

Gibbs kommer garanterat att stanna, han är framtiden på vänsterbacksplatsen IMHO. Men så bra och stabil som Monreal var tror jag inte heller att Wenger vill sälja honom.

Bild för B-G

Läste nånstans att det snarare var Monreal som ville flytta av personliga skäl.
Så jag tror inte Wenger bestämt något alls ang Monreal.  Tyvärr glömt vart jag läste det, men då det kommer från min käft så kan du se det som vattentätt. 

Twitter @grvdga

Bild för Sral

Mhm? Ja, stämmer det kanske Ghoulam är ett alternativ, men samtidigt har ju Monreal sagt att han vill stanna? Han har ju bara ett år kvar på kontraktet...