Medlemmar: 7596 st.
Visa menyn

Wenger avfärdar Benzemaryktet

Silly-season
sön 2 aug 2015 kl 21:09

På presskonferensen efter Arsenals seger mot Chelsea i Community Shield fick Arsene Wenger på nytt frågor om huruvida Arsenal är ute efter Karim Benzeman eller inte. Wenger var tydlig med att det inte pågår några förhandlingar.

-Ingenting händer runt det där. Ärligt talat. Jag vet inte vem det är som tar upp det där. Är det spansk media eller engelsk media? Jag vet inte.

Källa: Arsenal.com

/Axel Asplund

Kommentarer

Bild för Mankan

Hur mycket kan man lita på AW;s uttalanden när det gäller ev. spelarköp? Har en känsla av att han pratar inte i ärendena förrän de är helt klara, för att slippa stå med lång (längre) näsa efter ett missat "inköp". Jag tror att vi behöver en striker typ Benzema, att enbart förlita sig till Giroud och Walcott känns lite tunt över en hel säsong. Truppen ser annars stark ut, blir imponerad av Kos varje gång och Cech i målet kan bli en stark bidragande orsak till någonting stort våren 2016. "Oxen" har också imponerat på mig så här långt och även Özil m.fl. verkar ordentligt på g och snart är Alexis tillbaka. Ser onekligen lovande ut....

Bild för Dosa

Benzema kan vi nog räkna bort, är för mycket som ska skita sig i Real för att han vill lämna och att Real är ändå i position där dom kan vägra sälja om dom känner att dom har användning av honom. Vilket dom kommer få. 

Men däremot om dom får loss en galactico då kan det hända saker, men innan det händer något i Madrid så kommer han inte. det kan jag med gott samvet skriva.

 

Bild för Kevin Labady

Även om Benitez inte har gjort några förändringar under försäsongen så vill han köra Ronaldo som ensam striker! Benzema har tidigare gått ut i media och sagt att en flytt endast är aktuell om hans plats är hotad. Man vet aldrig vad som kan hända.

Bild för Freddie Eriksson

Benzema var inte med idag heller i RMs vinst mot Bottenham... eller blir det Higuain?

Bild för ChristerLagerqvist

Kanske Götze som får för lite speltid i Bayern, han vill hellre lira i Premier League eller La Liga och United kan ju inte behöva honom om de köper Pedro.

FACup final 1979 Arsenal-Manchester U 3-2

Bild för Adamberg

Wenger kommer inte att ta in någon mer spelare

Adam

Bild för ChristerLagerqvist

Det känns som det är något pågång. Podolski såld, Gnabry utlånad, Sanogo utlånad, Campbell på väg bort, Welbeck skadad vad händer om det blir en skada på Walcott eller Giroud. Märkligt varför man redan nu gör klart med utlåningar när det är så tunt med forwards.

FACup final 1979 Arsenal-Manchester U 3-2

Bild för Jimmy Roslund

Inget nytt, vi gjorde samma sak med backlinjen ifjol.