Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Zlatan till Arsenal?

Silly-season
fre 18 mar 2016 kl 01:16

Enligt Mirror ska The Gunners blivit erbjudna att signa Zlatan Ibrahimovic i sommar. Svenskens kontrakt med PSG går ut och den senaste tiden har mycket snack i media handlat om att anfallaren vill till Premier League.
Både Chelsea och Manchestert United ska vara intresserade av 34-åringen.

Zlatan går gratis i sommar, men lär kosta minst £250 000 i veckolön. Wenger ska enligt engelsk media vara på jakt efter att försöka plocka in ny anfallare.
Och London ska vara destinationen som svensken föredrar.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Jonas Eriksson

Ja det är klart vi ska ta in Zlatan. man kan tycka mycket om Zlatan. Men en vinnare är han. Och skulle lyfta vårt anfall enormt. 

 

Bild för Knappen12

skulle vara en dröm

 

Bild för Dosa

Ge honom en över jävlig lön, slipper punga ut med 50 miljoner pund för en annan i hans klass.

Och om vi ska vara ärliga så finns det ingen annan i hans klass tillgänglig för oss. är väll Messi Suarez Ronaldo Levandolwski som är i den klassen och det känns ju rätt avlägset att vi får in någon av dom. 

tycker vi kan ge det ett ärligt försök iaf.

Bild för gunbod

Skulle Wenger skriva kontrakt med en 34 årig Zlatan, 1-2 år? Skeptisk till det och att han skulle vara villig att betala den lönen för så kort tid även om han inte kostar något i själva transfern.

Bild för Brattis

Det här kan vara "gubbens" sista chans att avsluta med flaggan i topp om han ska fullfölja sitt kontrakt 2017 ut. In med Ibra och attityden är garanterat tillbaka hos vårat älskade "Gunners".COYG

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Brattis

Tror även att både Özil & Alexis kommer att stanna om dom får Ibra att leka med:)

 

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Ulf Dejehed

Aftonbladet skriver att wenger inte tänker på transfermarknaden och att han tycker att han har kvalitetsanfallare i laget

Bild för B-G

Det där är nog att ta med en rejäl skopa salt.
Arsene vet mycket väl att det är just en anfallare i Zlatans klass som skiljer oss från absoluta toppen.
Sen om det blir Zlatan är dock en helt annan fråga. 

Twitter @grvdga

Bild för B-G

Fyfan det vore underbart och en garanterad titel även om det är bara 1 säsong!
Spend the money!

Twitter @grvdga

Bild för Jonas Eriksson

Zlatans lön kan inte bli dyr med tanke på hur mycket pengar han skulle dra in till klubben. Och med största sanolikhet en ny FA cup titel. ;)

Men vad är oddsen på att Wenger skulle ta in en 34 åring i laget? Vår ända chans på att vi tar in Zlatan är att Wenger slutar. Men jag har gärna fel.

 

Bild för Adamberg

Ja om Wenger är kvar kommer han aldrig spendera pengarna på detta.

han är nöjd med spelarna vi har

nästa år slutar vi sexa

Adam

Bild för Sral

Som sagt, vi vet ju att Wenger har varit på jakt efter en klass-anfallare, så det känns inte helt omöjligt med Zlatan till Arsenal. Det lär ju vara större chans än West Ham, som vissa tror i alla fall. ;-)

Dock borde Chelsea ses som favoriter här.

Bild för Dosa

+1 på den Sral.

Bild för Pelle

Chelsea som inte kan erbjuda CL spel så jag tvivlar faktiskt på dom.

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Jimmy Roslund

Om Zlatan ens ska överväga Arsenal så måste han vinna Cl nu. Arsenal kommer inte vinna Cl med Zlatan i laget heller. Kanske ligan men inte Cl och Zlatan vill ju vinna den. Med tanke på hur dåliga våra mittbackar helt plötsligt är så borde det förstärkas där med och det men en rejäl stjärna.

Bild för Byarum

Om detta sker, så köper jag säsongskort på Emirates,,,Zlatan är precis den vinnarskalle som Arsenal saknat...

Bosse

Bild för Rylle

Som sagt, skriv på en check Kroneken och låt Zlatan fylla i sin egen lön. Det skulle betala sig. Inte nog med att han är en strålande fotbollsspelare och avslutare (han skulle göra lika många mål på nick :) som G gör totalt under innevarande säsong) så tror jag han skulle få många spelare i vår klubb att ändra inställning. Z skulle med sin utstrålning och pondus inte tillåta nån i sin omgivning att ha nåt annat än en total vinnarinstinkt. Inte massa klacksparkar, inga uppgivande gester vid missade målchanser, inga tomma blickar på plan. Bara en sak som gäller - vinn till varje pris.

Rylle

Bild för Jepson

Klart vi kan vinna CL med Zlatan i laget. Han kommer inte missa allt som Özil, Alexis, Cazorla dukar upp med.

Men frågan är snarare hur? Jag tror att han vill spela i Miami 2017 när de drar igång.Jag tror ingen kommer få honom att skriva på något längre än 1år, möjligen med option som han bestämmer över till fullo. 

Ett kontrakt över 1 säsong där han får gå gratis till Miami eller vart han vill, slänger någon upp det så är nog saken biff! I övriga topplag i Europa så är platsen han spelar på rätt upptagen..

Tanken är spännande, men jag tror ändå chansen är liten.

Bild för Tosse

If we find a top, top, quality player, we take him. Han är här nu! 1+1 år.

Bild för Lars-Erik Tärnåsen

Ja eftersom han vill spela CL kanske det ara finns 4 alternativ. Leicester, Spurs, Arsenal och City. Han lär inte gå till city pga Guardiola. Leicester lär han ju inte kunna spela i. Återstår Spurs eller Arsenal om han nu vill till London. Om nu som sagt var, inte Westham kryper upp.