Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Jorginho öppnar för Arsenalflytt

Silly-season
mån 21 mar 2016 kl 21:12

Arsenal är enligt Gazetta Dello Sport ett alternativ för Napolis Brasilienfödde italienare Jorginho. Mittfältaren har fått bra kritik för sin säsong i Neapel, och hans agent Joao Santos säger nu att spelaren är villig att lyssna om Arsenal skulle kontakta honom.

-Det var i England som folk först började fråga mig om Jorginho, men nu känner alla till honom. Real Madrid och Arsenal vet vem han är och om de kom med ett bud skulle vi förhandla. Samtidigt har han ett femårskontrakt med Napoli och han vill spela i Champions League med laget nästa säsong, säger Santos. 

Det återstår att se hur Arsenal ställer sig till Jorginhos invit.

/Axel Asplund

Kommentarer

Bild för Byarum

Vi kommer att spendera stort i sommar. En 17-åring från Polen och en 16-åring från Nigeria. Sen har vi världens bästa lag, igen,,,

Bosse

Bild för Jonas Eriksson

Ja och rykten säger att det är på väg in en lovande 10-åring från Brommapojkarna. Ska vara riktigt vass. ;))