Medlemmar: 8077 st.
Visa menyn

Oxen och Gibbs vill inte lämna trots lite speltid

Silly-season
tor 14 apr 2016 kl 12:54

Kieran Gibbs har bara startat 13 matcher den här säsongen i alla turneringar och engelsmannen har hamnat bakom Nacho Monreal i rangordningen.
Men trots detta - och det inte ser ut att bli något EM för engelsmannen - så har han inga planer på att lämna Arsenal i sommar.
Det skriver Evening Standard idag.
Gibbs har två år kvar på sitt nuvarande kontrakt, men än så länge har inga förhandlingar inletts om ett nytt.

Tidningen skriver också att Alex Oxlade-Chamberlain, som länkats ihop med en flytt till klubbar som Southampton, Chelsea, West Ham och Manchester City, inte heller är sugen på att lämna Arsenal i sommar.
Oxen kämpar som bäst för att bli spelklar igen och Arsene Wenger sade idag att de kanske återvänder till fulll träning nästa vecka.

/Jocke Lander

 

Kommentarer

Bild för Sral

Ser gärna att de är kvar. Särskilt Gibbs. Det är nog svårt att hitta någon som kan göra ett så bra jobb både ifall Monreal inte kan spela eller för att säkra upp på en kant, och samtidigt acceptera den rollen. Oxen känns det lite hopplöst med just nu, men det finns ju absolut rum för förbättring där.

Bild för Adamberg

behåll gibbs sälj oxen

Adam

Bild för Jimmy Roslund

Efter Monreals senase insats tycker jag Gibbs kan få starta i helgen om han är kry.

Bild för Byarum

Tycker att Monreal tappat under våren. Tyckte han var lysande hela 2015, så Gibbs tid kommer. Det vore väldigt synd att tappa honom, däremot så har inte Ox utvecklats i den riktning man önskat. Skulle göra honom gott att bli utlånad under hösten för att se om han kan höja sig ett snäpp till nästa vår,,,,

Bosse