Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Manchester United intresserade av Oxen

Silly-season
tis 26 apr 2016 kl 13:55

Alex Oxlade-Chamberlains framtid i Arsenal är osäker och 22-åringen har länkats ihop med en rad klubbar, bland annat sin tidigare klubb Southampton.
Nu kommer uppgifter att även Manchester United kan vara intresserade.
Klubben ska nu undersöka hur Oxens framtid i Arsenal ser ut och ska The Gunners vara öppna för att släppa den offensive mittfältaren är man intresserade.

Alex Oxlade-Chamberlain är just nu skadad och det är oklart om han hinner spela något mer i ligan den här säsongen.

Källa: Bleacher Report

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för jback

Är delad i frågan om vi ska sälja honom eller inte. Kan tänka mig att ge honom en säsong till där han får agera inhoppare. Säljer hellre Walcott och köper in en bättre ytter för att ha Ox på bänken. Men samtidigt måste vi kanske passa på att sälja medan folk fortfarande vill betala för honom (förhoppningsvis).

Bild för Byarum

Beror väl egentligen på vilken ambitionsnivå vi har. Om vi nöjer oss med att komma fyra och bli utslagna i åttondelen i CL, så kan han vara kvar om han själv vill, men om siktar vi högre, tror jag inte att han kommer att kunna stå sig i konkurrensen och då är det bättre att sälja honom och få bra betalt nu.

Bosse

Bild för Woody

Oxrulladen och Walcott går hand i hand. Råämnen utan utveckling och förmåga att SPELA fotboll. Springa fort med boll är aldrig hela sanningen. Ojämnt och valpigt år ut och år in. Om tålamodet är slut gällande båda så sälj dýrt och låt dem springa någon annanstans. Rock on !

Bild för Jonas Eriksson

Nej behåll han ett tag till. Han är fortfarande väldigt ung och borde få lite mer tid. Tycker tiden är slut för wallcott och giroud. 

 

Bild för Adamberg

Ja släpp Walcott och Giroud ja Oxen också och Wilshere och Mertesecker och...

Men den som ska säljas först är Walcott

Adam

Bild för Adamberg

men frågan är vad klubben ska göra för alla pengarna. schyssta semesterresor? Nya bilar?

Adam