Medlemmar: 8772 st.
Visa menyn

Guardiola vill värva Walcott

Silly-season
fre 29 apr 2016 kl 14:59

Till sommaren tar Pep Guardiola över Manchester City och nu vill spanjoren kolla Theo Walcotts läge i Arsenal för att se om han kan värva honom. Det skriver Evening Standard idag.
Pep ska gilla Walcott - som återigen haft en tung säsong och senaste tiden fått utstå hård kritik - och bett City följa anfallarens utveckling i norra London. Om det skulle visa sig att han inte blir kvar ska han vilja att City agerar.

Walcott kom till Arsenal från Southampton som 16-åring 2006 och ska inte vara sugen på att lämna klubben. Men om speltiden fortsätter vara begränsad ska han överväga sina möjligheter.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Byarum

Tror att det vore till fördel för både Walcott och Arsenal. Arsenal håvar in en massa pengar och Walcott måste börja anstränga sig ordentligt. Bara han inte anstränger sig för mycket, så det blir negativt för oss, men han känns loj den gode Walcott.

Bosse

Bild för Brattis

Ja, loj och moloken över att ha tappat startplatsen och förpassats till kanten igen. Han förhandlade i alla fram en bra lön när han hotade att lämna sist. Undras hur det tänks därinne i Peps hjärna. Ser han nåt i Walcott och hans spelstil som vi andra inte ser? COYG 

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för ArnDeRock

Uppenbart att Walcott har talang (varför skulle Wenger annars ge honom ett bra kontrakt med hög lön) men att Wenger inte lyckas omvandla råmaterialet till färdig slutprodukt. Lika bra att walcott går till Man C så Pep får en chans att forma honom till den livsfarliga Ferrarin han egentligen är

ArndeRock

Bild för B-G

Som jag sa för ett par veckor sedan. City köper honom alltid. 
Kul om man får rätt igen :) 

Fina pengar för en medelmåtta.

Twitter @grvdga

Bild för Anders Ericsson 2

Jahaja. Pep är hjärtligt välkommen att köpa TW14. Har mer än en gång påtalat i forumet hans tydliga svagheter och Theo blir inte bättre. Nu är läget att sälja då han inte kan hålla Arsenal gisslan för att kontraktet går ut om några månader. Ordentligt överbetald komplementspelare, såg att ArnDeRock jämförde TW med en Ferrari. Well..för min del är det färdig joggat för pojken i Arsenal!

 

 

 

Bild för ArnDeRock

Håller med om att vi bör sälja TW14 och köpa in någon annan. Men det skulle inte förvåna mig om walcott blommar ut under en annan coach eller i ett annat spelsystem. 

ArndeRock

Bild för Jimmy Roslund

Det skulle förvåna mig. ytterligare ett värdelöst prestige köp för dyra pengar till ingen nytta. Sälj och minska såren så gott det går. Detsamma kan gälla för Oxen medans Chambers kan få några år till på sig.

Bild för Elias

Sälj