Medlemmar: 7246 st.
Visa menyn

Newcastle intresserade av Gibbs

Silly-season
fre 29 apr 2016 kl 15:23

Newcastle ska vara intresserade att värva Kieran Gibbs - om man håller sig kvar i Premier League. Vänsterbacken har fått lite speltid senaste 18 månaderna när Wenger valt Nacho Monreal som förstaalternativ.
Arsenal ska vara villiga att lyssna på bud för 26-årige Gibbs, det skriver Football Insider idag.

Rafael Benitez följer Gibbs situation och klarar man sig bara kvar i PL ska man överväga att försöka värva engelsmannen som kom från Wimbledon som 15-åring. Gibbs har kontrakt med Arsenal till 2018.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Brattis

Sälj, köp en annan mer rutinerad VB.

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Jimmy Roslund

Så som Monreal spelat på slutet så tycker jag Gibbs ska va kvar. Gillar tanken med engelsmän i backlinjen. Tyvörr för mycke skador. Men vi kan ju inte sälja alla engelsmän med tanke på home grown regeln, 

Bild för Byarum

Just nu känns det som om Monreal inte är den klippa han varit tidigare. Kanske dags för Gibbs nästa säsong? Skulle vara dumt att sälja honom nu. 

Bosse

Bild för Woody

Såsom med alla unga Britter måste vi få utveckling på Gibbs. Han måste utveckla sin offensiv och inte bara passa snett bakåt. Han gör precis samma saker hela tiden. Rock on !

Bild för Jimmy Roslund

Vet inte om jag håller med dig där. När Gibbs var ohotad på sin kant känns det som han skapade massa chanser och inspel. När gjorde Monreal något sånt här t.ex? https://www.youtube.com/watch?v=u6uMipGSRoM

Bild för Woody

Där håller jag med. Det är dit han måste komma i prestation ! Rock on !

Bild för Elias

sälj är sjukt skadebenägen in med en ny VB

Bild för jacob_d

Tycker Monreal visat stora delar av säsongen att han bör vara vårt förstaval även nästa säsong, men nu i slutet har hans form dalat och hade bara Gibbs varit frisk så borde han ha fått chansen. Tråkigt att skadorna hämmar honom. Är han frisk skulle jag gärna se att han får spela de två sista matcherna för säsongen. Han har kvaliteer för att konkurrera med Monreal, men skador gör att han inte kan hålla den nivån över en hel säsong.