Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Arsenal erbjuder Özil topplön

Silly-season
fre 13 maj 2016 kl 13:16

Mesut Özil är redan en av Arsenals bäst betalda spelare. Och tysken har två år kvar på sitt kontrakt med The Gunners.
Men Arsenal förbereder nu att erbjuda världsmästaren ett nytt kontrakt.
Som med sign-on-bonusar ska vara värt £200 000 i veckan. Därmed blir Özil Arsenals bäst betalde spelare någonsin.
Om han kritar på och stannar - vilket klubben tror att han gör i sommar.

Källa: Mirror

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Jörgen Westerdahl

Jag förstår inte drygt 2 miljoner i veckan, jag förstår inte Özil eller hans storhet?

Bild för Jimmy Nylén

Tur att du inte jobbar med scouting inom Arsenal då.

Finns en anledning till att han va assistkung i Real Madrid och NÄSTAN slog alla tiders assistrekord i PL denna säsong....

I år smäller det !

Bild för B-G

+1

Det var ju inte hans fel att han inte slog assistrekordet. Det var Giroud , Welbecks, Walcotts fel. 

Twitter @grvdga

Bild för Lars-Erik Tärnåsen

Den ende spelaren i Arsenal som hållt mästarnivå. Behåll Cech, Bellerin, Kochielny och Özil. Sälj resten.

 

Bild för Sral

Ojojoj. Monreal har gjort en jättebra säsong, Alexis är en sjukt bra spelare som inte har haft det lätt i år men ändå är bra, och sen har vi Ramsey, Cazorla, Elneny, Coquelin och Wilshere som några exempel som jag är säker på att många lag skulle vilja ha. Mertesacker och Gabriel är inte direkt genomkassa heller...

Bild för Lars-Erik Tärnåsen

Eller erkänn att ni inte har ambitionen att bli ett europeiskt topplag. Fast efter att ha sett tyska lag köpa Renato Sanches och Dembele är det väl redan kört. Wenger brukar ju vara för sen (läs Martial för en tiondel av vad united betalade, Hazard för en tredjedel av vad chelsea btalade osv). Snacka går ju....

Bild för George Adams

Jag tycker nog lönen är motiverad, Özil är en fantastisk spelare. Men runt Özil, och våra andra lite större stjärnor så måste det fyllas på med spelare av helt andra karaktärer än vad vi har för tillfället. 

Se ex hur årets mästare byggt sitt lag. Deras Özil har varit flankerad av spelare med avsevärt mera råg i ryggen än våra bräckliga trupper.

Football - Created by the poor, stolen by the rich...

Bild för Sral

Du är mitt i prick när du använder ordet karaktär, det är precis vad vi behöver. Egentligen visar ju den här säsongen om någon att det inte måste vara stjärnglans i ett lag för att lyckas. Menar inte att man ska kopiera Leicester rakt av, men vi kommer ju alltid till att för många av våra spelare är för veka mentalt. Giroud kan vara underbar att skåda när han är i form, men om det går tyngre har han ju verkligen inget självförtroende alls. Vilja och karaktär saknas mer än något annat, ävne om kvalitet självklart också behövs. Utan tvekan.

Bild för Adamberg

Synd attWenger inte ens är intresserad på allvar i kampen om Zlata. Men det är så ofantligt mycket som är synd angående Wenger.

Adam

Bild för Sral

Hur vet du att han inte är intresserad?

Bild för Adamberg

Därför vinnarskallar och riktiga storstärnor tenderar att hamna i andra kliubbar varje gång. Jag hör inte ens att Arsenal är med i diskussionen eller gör några som helst moves åt det hållet. Ytterligare en Wenger-trend man känner igen. Som någon sa- han skulle kunna förstöra stämningen- en stjärna som ställer vinnarkrav både på sig själv på medspelare och inte minst på tränare.  I stället spekuleras det om mer el. mindre kända namn och till hösten står vi där, skulle int förvåna mig utan någon större värvning- ännu en ännu en gång

Adam

Bild för Brattis

Klart att vi ska behålla och betala detta geniala passningsgeni. Men vi måste få till ett rakare spel där Özils pass kommer mer till rättvisa. Jag är trött på detta bollrullande framför parkerade spelarbussar.

 Nej, mer rakt spel som Leicester, Manu, Pool och dom andra, tack.

Vi är inte Barca och kommer aldrig att bli Barca. COYG

"Once a Gooner Allways a Gooner"

Bild för Sral

Jag tror att det där duttandet kommer när spelarna är osäkra och nervösa, inte att det är specifika taktiskta direktiv. Alltså behöver vi lite tro och jävlaranamma i laget. Men som Man United? Vi gjorde väl drygt tjugo mål fler än dem i ligan ändå?

Bild för Pelle

Özil sa i klartext efter matchen "see you next year" så därmed kan vi släppa all diskussion om han kommer lämna i sommar. 

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Dosa

tummen upp på den.

Bild för Jimmy Roslund

Haha den har vi hört förut va?

Bild för Sral

Det kan ju lika väl betyda att han kommer att dyka upp på Emirates i t ex United-dress, och det säger inte heller någonting om huruvida han förlänger eller inte, men känslan är faktiskt att han gör det. Özil verkar ju trivas riktigt bra här!

Bild för Dosa

tror oavsätt att han stannar 1 år till, vi lär inte sälja honom iår utan vi kommer satsa på en förlängning med honom och Özil kommer signa nytt eller fördröja tills nästa år signa nytt då eller leta ny klubb till sommaren. 

Så med Özil känner jag mig lugn faktiskt minst 1 år till med magi.

Bild för Pelle

Tror ju inte Arsenal som klubb väljer att ropa ut i speakers att dom har "a big announcement" o låta just Özil säga just de orden om inte förhandlingarna går mycket bra. 

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Sral

Det missade jag! Fast skönt i så fall, och som sagt, Özil känns det ganska säkert att han stannar. Han verkar trivas riktigt bra. Inte så säkert att Alexis skulle vara på väg bort heller, han kanske bara har temperament.

Bild för Sebastian S

Hoppas på att man kan få se en sån här 442 uppställning nästa år

Giroud, Zlatan

Alexis, özil, götze, Chamberlain? (campbell, iwobi)

Monreal/gibbs, koscielny, Varane, bellerin

Cech

Götze ville ju bort eftersom anchelotti kommer bänka honom, en ny back och striker behööver vi ju så varane o zlatan vore inte så dumt

 

Bild för Dosa

ja vi lär ju släppa in mål och göra mål framåt iallafall. frågan är väl om vi inte kommer släppa in mer mål än vad vi producerar framåt. lag byggs med defensiven. Götze Özil centralt kommer inte skrämma så många med Alexis och oxen på en kant. Giroud och Zlatan på topp stressar ju inte sönder moständarna i pressen.

men när vi väl har bollen då jävlar kan det hända saker.

Bild för Pelle

Inte en enda defensiv mittfältare att skydda backlinjen med? Kommer bli många kontringar som ger mål i baken med denna elva tyvärr. 

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Lars-Erik Tärnåsen

Nä in med Granit o Kante för att stärka defensiven o en striker.

Bild för Lars-Erik Tärnåsen

Hoppas United köper Zlatan, han kommer floppa fullständigt i en liga där han inte kan göra mål mot skitlag. Han har ladrig lyckats mot lag med mer tempo.

Bild för Dosa

Möjligt att han kan floppa, det kan även Messi göra beroende på förväntningar. Att Zlatan aldrig har lyckats mot lag med Tempo stämmer inte riktigt. Man kan inte begära att en forward gör mål i alla matcher han spelar i. Zlatans track record talar om succè vart han än varit. Allsvenskan, holland, Italien, Spanien och Frankrike. 

Hoppas han inte går till United, det vore en farlig kombo

Bild för Christian Vela

Som sagt behöver vi några lek-kamrater till Özil som håller klass. Framför allt som kan springa ljupled o slå inlägg (en vass inläggs-ytter vore fint) Sedan en till på topp jämter/istället för Giroud. Zlatan vore ju en dröm, kosta vad han kosta vill.

Sedan när vintern fryser på och våra sk. lyxlirare inte pallar med så ska vi ha ett par rejäla back-ups som kan gå in o spela den fotboll som krävs för att vinna matcher, fult eller vackert spelar ingen roll.
Vi har ju redan ett dugligt lag, många spelare med PL rutin. Ramsey, Kos, Monreal, Giroud, Coq..
Fyll på med några pure class spelare så kommer de bli intressant